ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Η πρωτιά της Όλιβερ

Στην πρώτη θέση του πίνακα των σκόρερ της Α1 Μπάσκετ Γυναικών φιγουράρει η Αμερικανίδα σέντερ του Παναθηναϊκού.

Η πρωτιά της Όλιβερ

Κορυφαία σκόρερ της φετινής Α1 Μπάσκετ Γυναικών είναι μέχρι στιγμής η Μονίκ Όλιβερ όπως προκύπτει από τα στατιστικά του Πρωταθλήματος μετά την ολοκλήρωση της 6ης αγωνιστικής. Ο Παναθηναϊκός διέλυσε 89-50 τον Παναθλητικό στον «Τάφο του Ινδού» με την Αμερικανίδα σέντερ να πετυχαίνει 24 πόντους και να μαζεύει 13 ριμπάουντ, διαλύοντας την αντίπαλη ομάδα.

Χάρη σε αυτούς τους 24 πόντους η Όλιβερ φιγουράρει πλέον στην πρώτη θέση του πίνακα των σκόρερ της Α1 Γυναικών, με 107 πόντους σε έξι αγωνιστικές έως τώρα, σημειώνοντας κατά μέσο όρο 17,8 πόντους ανά παιχνίδι.

Η Αμερικανίδα σέντερ πρωταγωνιστεί και στον πίνακα με τις κορυφαίες σε ριμπάουντ καθώς είναι δεύτερη με 77, μαζεύοντας 12,8 ανά παιχνίδι, όντας πίσω μόνο από την Μπροκ του ΠΑΟΚ που έχει 92.

Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!»
Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!» 44.181 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Αναλυτικά τα στατιστικά της Α1 μετά το πέρας 6 αγωνιστικών:

Πόντοι Όλιβερ (Παναθηναϊκός) 107 Ουίλιαμς (Τερψιθέα) 103 Κεχαγιά (Ιπποκράτης) 101 Γκιμπς (Παναθλητικός) 99 Κάλντγουελ (Ιπποκράτης) 93

Ριμπάουντ Μπροκ (ΠΑΟΚ) 92 Όλιβερ (Παναθηναϊκός) 77 Κάλντγουελ (Ιπποκράτης) 75 Παντέλη (Αθηναϊκός) 71 Ζέρβα (Ολυμπιακός Β.) 66 Ουίλιαμς (Τερψιθέα) 66

Ασίστ Αξιοπούλου (Τερψιθέα) 37 Λύμουρα (Πρωτέας Β.) 37 Σουλτάνη (Ολυμπιακός Β.) 29 Χελιώτη (Ιπποκράτης) 27 Κωστάκη (Αθηναϊκός) 26

Κλεψίματα Ουίλιαμς (Τερψιθέα) 20 Μούλη (Αναγέννηση ΝΡ) 19 Τσαμπούρη (Παναθλητικός) 14 Βασιλειάδου (Αναγέννηση ΝΡ) 14 Χελιώτη (Ιπποκράτης) 14

Κοψίματα Τζόνσον (ΑΕΣ Ελληνικό) 13 Μπροκ (ΠΑΟΚ) 10 Κατωπόδη (ΠΑΟΚ) 9 Σκιαδοπούλου (Αναγέννηση ΝΡ) 8 Σωτηρίου (Πρωτέας Βούλας) 7.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...