ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Λαγός: «Στο τέλος βγήκαμε νικητές»

Για την μεγάλη νίκη στην Τούμπα αλλά και για την συνέχεια του πρωταθλήματος μίλησε αποκλειστικά στο panathinaikos24.gr ο Τάσος Λαγός. Αποστολή στη Θεσσ/νίκη Πάνος Καραουλάνης.

Λαγός: «Στο τέλος βγήκαμε νικητές»

Στο γεγονός ότι οι «πράσινοι» τήρησαν κατά γράμμα τις εντολές του προπονητή τους σε όλη τη διάρκεια του ματς, στάθηκε ο Τάσος Λαγός, μετά το τέλος της αναμέτρησης με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα.

Αναλυτικά όσα είπε ο Τάσος Λαγός στο panathinaikos24.gr και στον Πάνο Καραουλάνη:

Για την προχθεσινή μεγάλη νίκη των πρασίνων ο Τάσος Λαγός δήλωσε:

Η αποστολή του Παναθηναϊκού για Λαμία: Εκτός Τζούριτσιτς και Παλάσιος – Επιστροφή για Αϊτόρ
Η αποστολή του Παναθηναϊκού για Λαμία: Εκτός Τζούριτσιτς και Παλάσιος – Επιστροφή για Αϊτόρ 3.340 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

«Σήμερα μπήκαμε δυνατά και πιέσαμε από την αρχή του αγώνα. Είμασταν άτυχοι γιατί στην πρώτη φάση που δημιουργήσαμε είχαμε το δοκάρι του Χρήστου (σ.σ Δώνη). Δεν χάσαμε τον προσανατολισμό μας και τηρήσαμε κατα γράμμα όσα μας είπε ο προπονήτης και στο τέλος βγήκαμε νικητές».

Για την διακοπή του πρωταθήματος και αν αυτό το αποτέλεσμα ωφελήσει την ομάδα:

«Σίγουρα ήταν μια νίκη που την θέλαμε πάρα πολύ. Ήταν αποτέλεσμα ψυχολογίας. Μας δίνεται η δυνατότητα στην διακοπή να ξεκουραστούμε, να δούμε τι λάθη κάναμε το προηγούμενο διάστημα και να τα διορθώσουμε, αλλά ξαναλέω πως ήταν μια πολύ σημαντική νίκη που την θέλαμε πάρα πολύ».

Αν αυτή η νίκη βάζει στην διεκδίκηση του πρωταθλήματος ξανά το τριφύλλι:

«Δεν θα μιλήσω για πρωτάθλημα, τα θετικά αποτελέσματα έρχονται όπως με Ατρόμητο και σήμερα με ΠΑΟΚ (σ.σ Χθες), παλεύουμε παιχνίδι με το παιχνίδι να είμαστε καλύτεροι και ο χρόνος θα δείξει».

Για τα τελευταία λόγια που τους είπε ο προπονητής πριν την έναρξη του ματς:

«Απλά μας είπε: Πιστεύω σε εσάς, μπορείτε να κερδίσετε, πάμε για τη νίκη».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.