ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Με στόχο το κάτι… παραπάνω

Η ομάδα πόλο του Παναθηναϊκού υποδέχεται τον Ολυμπιακό στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος (14/11), ξεκινώντας μια σεζόν στην οποία η ομάδα του Κώστα Λούδη, θέλει να κάνει το… κάτι παραπάνω.

Με στόχο το κάτι… παραπάνω

Το τμήμα προχώρησε σε λίγες αλλά στοχευμένες κινήσεις όσον αφορά το ρόστερ του, διατηρώντας το κράμα έμπειρων και νεαρών αθλητών, χωρίς να αλλοιωθεί η περσινή χημεία που έφερε τον Παναθηναϊκό στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα της Α1 ανδρών.

Ο Κώστας Λούδης είναι αρκετά έμπειρος και γνωρίζει τις δυσκολίες που θα αντιμετωπίσει η ομάδα μέσα στη σεζόν και αυτό που θέλει είναι η ομάδα να μπορέσει να διεκδικήσει κάτι καλύτερο στα ντέρμπι αλλά και στα play off.

Αναλυτικά το ρόστερ του «τριφυλλιού»:

“Έλιωσε” τον Ολυμπιακό στο καμίνι της Λεωφόρου!
“Έλιωσε” τον Ολυμπιακό στο καμίνι της Λεωφόρου! 1.185 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Τερματοφύλακες: Καραμπέτσος Φίλιππος (1977), Γρηγοριάδης Ιάσωνας (1996), Μιχαλόπουλος Μιχάλης (1996).

Αμυντικοί: Κομάντινα Άντριαν (1977), Καλογεράκος Παντελεήμων (1996), Σπυρόπουλος Γιάννης (1997), Κόχειλας Νικήτας (1983), Μπούργος Παναγιώτης (1997).

Περιφερειακοί: Παπαδόγκωνας Παναγιώτης (1987), Θεοδωρόπουλος Αργύρης (1981), Δερμιτζάκης Δήμος (1991), Κουρλιάφτης Γιάννης (1989), Γερακούδης Νίκος (1995), Πανταζόπουλος Γιάννης (1997), Χατζηστεφάνου Στάθης (1997), Οικονομίδης Τάσος (1996), Γκαράνης Γιάννης (1997).

Φουνταριστοί: Αφρουδάκης Γιώργος (1976), Χαραλαμπόπουλος Χάρης (1990), Σαρτζετάκης  Μιχάλης (1996), Παπαδημητρίου Δημήτρης (1998).

Ποιοι ήρθαν, ποιοι έφυγαν…

Ήρθαν: Καραμπέτσος Φίλιππος (Παλαιό Φάληρο), Καλογεράκος Παντελεήμων (Ολυμπιακός), Σαρτζετάκης Μιχαήλ (Ναυτικός Όμιλος Χανιών), Χαραλαμπόπουλος Χάρης (ΑΝΟ Γλυφάδας).

Έφυγαν: Στελλάτος Νικόλαος (Υδραϊκός), Φώσκολος Άγγελος (Πανιώνιος), Παρασκευόπουλος Νικήτας (Πανιώνιος), Χρονόπουλος Παναγιώτης (Νηρέας Λαμίας), Αφρουδάκης Ζάχος (ΝΟ Καλαμακίου).

Οι «πράσινοι» θα αγωνίζονται και φέτος στο Ιλίσιο κολυμβητήριο, ωστόσο λόγω έργων που γίνονται, το ντέρμπι της πρεμιέρας με τον Ολυμπιακό θα διεξαχθεί στο κολυμβητήριο Αμαρουσίου.

Γιάννης Μιχαλάκης

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.