ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Νταμπίζας τέλος…

Παρελθόν αποτελεί από τον Παναθηναϊκό ο Νίκος Νταμπίζας, όπως ανακοίνωσε η ΠΑΕ πριν από λίγο. Ποιοι οι λόγοι της αποχώρησης.

Νταμπίζας τέλος...

Αναλυτικά η ανακοίνωση: 

«Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας της με τον Νίκο Νταμπίζα. Τον ευχαριστούμε θερμά για την πολύτιμη συνδρομή του σε μια δύσκολη περίοδο για το Σύλλογο και του ευχόμαστε καλή συνέχεια στην καριέρα του».

Στο Δ.Σ. της ΠΑΕ που διεξήχθη λίγο πριν στα γραφεία της ΠΑΕ, λήφθηκε η απόφαση να λυθεί η συνεργασία μεταξύ των δύο πλευρών, με τους άξονες στη συζήτηση να είναι τρεις.

Καταρχήν υπήρχε όπως αποδείχτηκε πρόβλημα επικοινωνίας μεταξύ Νίκου Νταμπίζα και Γιάννη Αλαφούζου, μετά το καλοκαίρι με αποτέλεσμα να διαταραχθούν οι σχέσεις τους. Επίσης οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού στάθηκαν στο γεγονός ότι το καλοκαίρι ο σχεδιασμός δεν ήταν ικανοποιητικός, καθώς πολλοί παίκτες που ήρθαν άργησαν αφενός και αφετέρου δεν έχουν δώσει το κάτι παραπάνω στην ομάδα μέχρι στιγμής.

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.377 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ένα ακόμα ζήτημα που υπήρξε και ενδεχομένως έπαιξε και αυτό τον ρόλο του στην έκβαση της υπόθεσης, είναι το γεγονός πως Νταμπίζας και Αναστασίου είχαν πολλές διαφωνίες ως προς παίκτες που έψαχνε ο Παναθηναϊκός το καλοκαίρι. Σε κάθε περίπτωση η διοίκηση της ομάδας «χρεώνει» στον πρώην πλέον τεχνικό διευθυντή των «πρασίνων» τον όχι και τόσο καλό σχεδιασμό του καλοκαιριού, τον οποίον «πλήρωσε» η ομάδα μέσα στο γήπεδο.

Όσον αφορά τον διάδοχο του Νίκου Νταμπίζα, όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοικτά, καθώς επικυρώθηκε στο Δ.Σ. η πρόσληψη του Λεωνίδα Βόκολου, ο οποίος μπορεί να πάρει τη θέση του Νταμπίζα. Μέσα στην ημέρα αναμένεται να υπάρξουν εξελίξεις.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.