ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Μπλουμς: «Είμαι χαρούμενος και περήφανος»

Περήφανος που θα παραμείνει στον Παναθηναϊκό δήλωσε κατά την αναχώρηση της ομάδας ο Γιάνις Μπλούμς που υπέγραψε νωρίτερα συμβόλαιο διετούς διάρκειας.

Μπλουμς: «Είμαι χαρούμενος και περήφανος»

Να δώσει τον καλύτερό του εαυτό με τον Παναθηναϊκό θέλει να δώσει ο Γιάνις Μπλουμς που υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας δύο ετών με τους νταμπλούχους Ελλάδας. Ο Λετονός «μπόμπερ» εξέφρασε τη χαρά του για αυτή την εξέλιξη, πριν την αναχώρηση της ομάδας για την Ισπανία για το παιχνίδι με την Μπαρτσελόνα για την Ευρωλίγκα.

«Αισθάνομαι πολύ όμορφα μετά από αυτή την εξέλιξη. Ήρθα στον Παναθηναϊκό για ένα μήνα με προοπτική ακόμη ενός. Προσπάθησα να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό βοηθώντας την ομάδα, εκτελώντας πιστά τις οδηγίες του προπονητή. Έδωσα το 100% των δυνάμεών μου σε κάθε προπόνηση και σε κάθε παιχνίδι κάτι που θα συνεχίσω να κάνω. Είμαι χαρούμενος και υπερήφανος που θα είμαι μέλος της ομάδας σε όλη τη διάρκεια της σεζόν», σχολίασε αρχικά ο παίκτης.

Στην συνέχεια υποστήριξε: «Δεν είναι εύκολο να έρχεσαι και να παίζεις στον Παναθηναϊκό. Πρέπει να δουλεύεις σκληρά και να είσαι συγκεντρωμένος. Οι συμπαίκτες μου και όλα τα μέλη της ομάδας με βοήθησαν να προσαρμοστώ γρήγορα και ήταν δίπλα μου από την πρώτη μέρα».

Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν!
Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν! 42.428 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Όσον αφορά για τον στόχο του Παναθηναϊκού στο γνώριμο για εκείνον Παλάου Μπλαουγκράνα, σημείωσε: «Σε κάθε παιχνίδι στόχος μας είναι η νίκη, έτσι και σε αυτό. Η Μπαρτσελόνα είναι μια εξαιρετική ομάδα. Έχω αγωνιστεί περίπου από 20 φορές απέναντί της στο Παλάου Μπλαουγκράνα και έχω κερδίσει μόλις μία. Ελπίζω αύριο να έρθει η δεύτερη».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...