ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ο Ψυχίατρος

Σαπίλα και… αναβολή

Αν κάποιοι θεωρούν ότι με την αναβολή στο πρωτάθλημα σώζουν το πολύπαθο ελληνικό ποδόσφαιρο από τα λαμόγια και τους εγκληματίες, τότε κοιμούνται όρθιοι. Γράφει ο «Ψυχίατρος».

Σαπίλα και… αναβολή

Η επίθεση στον Ζωγράφο είναι μια εγκληματική ενέργεια που καταδικάζεται απ’ όλους όσους έχουν λίγο… νιονιό στο κεφάλι τους. Τα όσα ακολούθησαν, πρώτα με την ξαφνική «επάνοδο»  του… δασκάλου του ήθους και στη συνέχεια με την απόφαση της ομοσπονδίας να αναβάλλει επ’ αόριστον το πρωτάθλημα είναι από κωμικά, έως υποκριτικά. Για μια ακόμη φορά, το ελληνικό ποδόσφαιρο υποφέρει από μαφιόζικες πρακτικές, αλλά και από «άλλα λόγια να αγαπιόμαστε».

Οι άνθρωποι που έφτασαν στο πιο λαοφιλές σπορ στη χώρα μας, στον βούρκο και την ανυπαρξία, τώρα με σπασμωδικές κινήσεις, τα κάνουν ακόμη χειρότερα.  Παράγοντες, μπράβοι, γραφικοί, λαμόγια, εγκληματίες, τύποι του υπόκοσμου, αλλά και αχυράνθρωποι έχουν βουτηχτεί τόσο πολύ μέσα στο ποδόσφαιρό μας και τα αποτελέσματα φαίνονται. Επιθέσεις σε πρόσωπα, τραμπουκισμοί σχεδόν κάθε Κυριακή σε όλες τις κατηγορίες, διαιτησίες που μας γυρίζουν στα τέλη του ’90, παράγοντες – καουμπόϊδες και… πακιστανικά τηλέφωνα. Α, και άδεια γήπεδα, για να μην ξεχνιόμαστε…

Για όλα αυτά, λοιπόν, με αποκορύφωμα την επίθεση στον Ζωγράφο, η λύση από τα… τζιμάνια της ομοσπονδίας είναι η αναβολή στις αγωνιστικές του πρωταθλήματος. Λες και η αναβολή θα βρει τους ενόχους που έφτασαν στην απόλυτη κατάντια και σαπίλα το ελληνικό ποδόσφαιρο. Λες και η αναβολή θα επισπεύσει τις διαδικασίες για να «καθαρίσει» ο χώρος απ’ όλη αυτή τη λαίλαπα…

Για μια ακόμη φορά, καληνύχτα σας…

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ