ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Βόλεϊ

Πανταλέων: «Το σπίτι που έχω μεγαλώσει ο Παναθηναϊκός»

Ο MVP της 4ης αγωνιστικής της volleyleague, Σωτήρης Πανταλέων μίλησε στον Ρ/Σ Alpha 98,9, για το «σπίτι» του, τον Παναθηναϊκό.

Πανταλέων: «Το σπίτι που έχω μεγαλώσει ο Παναθηναϊκός»

Αναλυτικά όσα είπε ο Σωτήρης Πανταλέων:

Για το βραβείο του MVP και την εμφάνιση του Παναθηναϊκού απέναντι στην ΑΕΚ: 

«Προφανώς δεν είναι αποκλειστικά δική μου δουλειά το βραβείο του MVP. Το βόλεϊ είναι κατ’ εξοχήν ομαδικό άθλημα. Το μοιράζομαι αυτό το βραβείο με τους συμπαίκτες μου. Κάποιος πρέπει να βγάλει μια υποδοχή και κάποιος άλλος μια πάσα για να κάνω την επίθεση. Αποτυχίες και επιτυχίες στα ομαδικά αθλήματα έρχονται μέσα από την ομαδική δουλειά».

LIVE STREAMING: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός
LIVE STREAMING: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός 1.546 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για το που μπορεί να φτάσει ο Παναθηναϊκός φέτος: 

«Αρχικά ο στόχος ήταν -μαζί με την αναγέννηση που συμβαίνει στον Ερασιτέχνη- να ορθοποδήσει και το ανδρικό βόλεϊ. Έπρεπε να αποκτήσουμε την αγωνιστική μας αξιοπρέπεια. Το μυαλό μου ήταν και θα είναι στον Παναθηναϊκό παρότι αγωνιζόμουν αλλού.

Δεν μπορούσα να το βλέπω και αυτός ήταν ένας από τους λόγους που αποφάσισα να επιστρέψω. Έπρεπε να δώσω ότι μπορώ για να επανέλθει η ομάδα εκεί που της αξίζει. Ο Παναθηναϊκός είναι το σπίτι που έχω μεγαλώσει. Με δένουν ισχυροί δεσμοί με την ομάδα και τον κόσμο. Δεν γνωρίζω που θα φτάσουμε. Η βάση που έχουμε θέσει είναι να αποκτήσουμε την αγωνιστική μας αξιοπρέπεια. Τον πήχη τον θέτεις εσύ με τις εμφανίσεις σου».

Για τα φαβορί του Πρωταθλήματος: 

«Ο Ολυμπιακός έχει το προβάδισμα και είναι ομάδα επιπέδου Champions League. Έχει πολύ καλή ομάδα και πολλές εναλλακτικές λύσεις, όπως ο ΠΑΟΚ και η Αλεξανδρούπολη. Στις επόμενες 3-4 αγωνιστικές θα διαμορφωθεί και το επόμενο… γκρουπ των ομάδων, θα ξεκαθαρίσει ποιες ομάδες… χτυπάνε την τετράδα και ποιες θα παλέψουν για τη σωτηρία.

Θα ήταν πολύ καλό για το άθλημα να δούμε τελικούς ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό, χρειάζεται όμως και άλλες ομάδες για να ανέβει το επίπεδο όλου του ελληνικού βόλεϊ. Παμβοχαϊκός, Αλεξανδρούπολη και Κηφισιά μπορούν να ανεβάσουν επίσης το επίπεδο. Ο Παναθηναϊκός πρέπει να μπει ξανά στο υψηλό επίπεδο και το ελληνικό βόλεϊ να πάει μπροστά».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.