ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ο Ψυχίατρος

Με εκείνη την ανάκληση τι θα γίνει;

Με ιδιαίτερη αγωνία αναμένεται η ανάκληση των δηλώσεων του Γιώργο Αγγελόπουλου όπως ορίζει η τιμωρία του αθλητικού δικαστή.

Με εκείνη την ανάκληση τι θα γίνει;

Διαβάζοντας την απόφαση του αθλητικού δικαστή του ΕΣΑΚΕ για τους Αφούς Αγγελόπουλους κανείς στέκεται και όχι άδικα στην «πρόσκληση για ανάκληση των αναφερομένων στο σκεπτικό της παρούσας δηλώσεων που δημοσιεύθηκαν».

Με άλλα λόγια οι ιδιοκτήτες της ΚΑΕ Ολυμπιακός θα πρέπει να ανακαλέσουν τις δηλώσεις τους στην media day των Πειραιωτών, πριν την έναρξη της σεζόν.

Με μεγάλο ενδιαφέρον περιμένει ο φίλαθλος κόσμος την ανασκευή των περίφημων δηλώσεων δημοσίως προκειμένου να πειστεί και ο πλέον …κακόπιστος των …αγαθών προθέσεων των «καλών παιδιών» του ελληνικού μπάσκετ.

Απλά μια απορία: Αν τελικά οι ιδιοκτήτες της ΚΑΕ Ολυμπιακός δεν ανακαλέσουν τότε τι θα πρέπει να περιμένουμε από τα αρμόδια όργανα;

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...

READ MORE