ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μηχανή του χρόνου

Ο γρήγορος Αλεξούδης! (Video)

Σαν σήμερα, πριν από 19 χρόνια, ο Αλέξης Αλεξούδης σκόραρε με την φανέλα του Παναθηναϊκού κόντρα στην Άαλμποργκ σημειώνοντας το γρηγορότερο γκολ του Τσάμπιονς Λιγκ.

Ο γρήγορος Αλεξούδης! (Video)

Ο Αλέξης Αλεξούδης είχε τη δική του συμβολή στην εκπληκτική πορεία του Παναθηναϊκού στην Ευρώπη, που σταμάτησε στα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ την περίοδο 1995-96.

Στην φάση των ομίλων όμως,  είχε πετύχει ένα σημαντικό γκολ. Όχι μόνο διότι αυτό άνοιξε τον δρόμο για τη νίκη με σκορ 2-0 επί της Άαλμποργκ, αλλά και διότι -τότε- ήταν το γρηγορότερο που είχε σημειωθεί στη διοργάνωση.

Ο επιθετικός του «τριφυλλιού» σκόραρε στο 28” ξεπερνώντας τον Αντρέας Μέλερ της Ντόρτμουντ που κρατούσε μέχρι πρότινος το ρεκόρ (37”).

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ