ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Με Γκιστ για τη νίκη

Ο Τζέιμς Γκιστ είναι πλέον στην διάθεση του Ντούσκο Ιβάνοβιτς και οι πράσινοι μπήκαν στην τελική ευθεία της προετοιμασίας τους για την αναμέτρηση με την Μπάγερν.

Με Γκιστ για τη νίκη

Γι’ αυτή τη μάχη λοιπόν, ο Παναθηναϊκός ξεκίνησε την προετοιμασία του και ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς έδειξε τον δρόμο για να επιτευχθεί ο στόχος.

Τα ευχάριστα πάντως, δεν έλειπαν για το τεχνικό επιτελείο καθώς είδε όλους τους παίκτες να δίνουν το «παρών» και ν’ ανεβάζουν ρυθμούς.

Συγκεκριμένα πέρα από το Νίκο Παππά, στη διάθεση του Ιβάνοβιτς τέθηκε και ο Τζέιμς Γκιστ. Ο Αμερικανός φόργουορντ που δεν συμμετείχε στην αναμέτρηση με τον ΚΑΟΔ, ξεπέρασε τις ενοχλήσεις στο χέρι του κι έδειξε ετοιμοπόλεμος για τη μεγάλη μάχη.

Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!»
Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!» 54.620 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Κατά τα άλλα, μετά την αναβολή της σημερινής άφιξης του ΝτεΜάρκους Νέλσον λόγω της κακοκαιρίας στις ΗΠΑ, ο Αμερικανός γκαρντ αναμένεται αύριο στην Αθήνα.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...