ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Στην «παγωμένη» Μόσχα

Θερμοκρασία -5 βαθμούς κελσίου συνάντησε η αποστολή του Παναθηναϊκού που, έπειτα από ταξίδι αρκετών ωρών, προσγειώθηκε στο αεροδρόμιο «Σερεμέτγιεβο».

Στην «παγωμένη» Μόσχα

Οι «πράσινοι» κατευθύνθηκαν αμέσως στο ξενοδοχείο, το οποίο θα καταλύσουν, για να δειπνήσουν και στη συνέχεια να ξεκουραστούν. Αλλωστε, για σήμερα δεν υπάρχει κάτι προγραμματισμένο. Αυριο, το «τριφύλλι» θα προπονηθεί για τελευταία φορά, ενόψει της αναμέτρησης της Πέμπτης με την Ντινάμο Μόσχας, για το Europa League.

Όπως σας γράψαμε και παραπάνω, η θερμοκρασία είναι απλά… συνηθισμένη για τους Ρώσους, όχι, όμως, και για την ελληνική ομάδα. Την ώρα που έφτασε η αποστολή το θερμόμετρο έδειχνε -5, αλλά το θετικό είναι ότι δεν βρέχει, ούτε έχει αέρα, κάτι που θα έκανε ακόμη πιο δύσκολη τη ζωή του Γιάννη Αναστασίου και των παικτών του.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.