ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Μέντες: «Να διορθωθούμε ώστε να γίνουμε καλύτεροι»

Τον απολογισμό των αγώνων στο Γιουρόπα λιγκ, έκανε μετά το τέλος του ματς, ο Νταβίντ Μέντες, ενώ αναφέρθηκε και στο επερχόμενο ματς πρωταθλήματος κόντρα στη Βέροια.

Μέντες: «Να διορθωθούμε ώστε να γίνουμε καλύτεροι»

Ο Ολλανδός έμπειρος χαφ, με δηλώσεις του μετά το τέλος του ματς, τόνισε πως οι πράσινοι θα πρέπει ν’ αλλάξουν κάποια απ’ τα λάθη που έκαναν στους αγώνες του Γιουρόπα λιγκ και κατέληξε λέγοντας πως αυτή η διαδικασία πρέπει να τους βγάλει πιο δυνατούς για τα ματς του πρωταθλήματος.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Την περασμένη σεζόν αρχίσαμε μια προσπάθεια όπου κάθε εβδομάδα παρουσιάζαμε βελτίωση και καταφέραμε να βρεθούμε στο Γιουρόπα Λιγκ. Τώρα αυτό είναι άλλο επίπεδο, παρά το γεγονός ότι είχαμε μερικούς καλούς αγώνες δεν καταφέραμε να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλαμε. Πρέπει κάτι να αλλάξουμε για να παίρνουμε τα αποτελέσματα και αυτό θα δουλέψουμε».

Θεωρείς ότι αυτοί οι αγώνες αποτελούν εμπειρίες για τους νέους παίκτες;

EKTAKTO: Ανατροπή με Πογέτ στην Εθνική ομάδα!
EKTAKTO: Ανατροπή με Πογέτ στην Εθνική ομάδα! 92.805 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

«Είναι εμπειρίες για όλους, είναι πολύ σημαντικό να παίζουμε σε αυτούς τους αγώνες. Θα κάνουμε λάθη, όμως στη συνέχεια θα μπορέσουμε να τα διορθώσουμε και θα γίνουμε καλύτεροι».

Πόσο σας επηρέασε η διακοπή;

«Θα είμαστε έτοιμοι, είμαστε σε καλή φυσική κατάσταση, θα επιστρέψουν και οι τραυματίες και θα είμαστε προετοιμασμένοι για τους αγώνες που ακολουθούν».

Ακολουθεί το παιχνίδι με τη Βέροια.

«Πρέπει ν’ αξιολογήσουμε τον αγώνα με την Ντιναμό και στη συνέχεια να σκεφτούμε την Βέροια. Είναι σημαντικό να πάρουμε τη νίκη σε τέτοιους αγώνες και θα είμαστε προετοιμασμένοι».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...