ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Κουτρουμπής: «Nα μας γίνει μάθημα»

Ο Γιώργος Κουτρουμπής σε δηλώσεις του τόνισε ότι οι πράσινοι πρέπει να παίρνουν μαθήματα από τις φετινές εμφανίσεις για την επόμενη χρονιά.

Κουτρουμπής: «Nα μας γίνει μάθημα»

Αναλυτικά όσα είπε o Γιώργος Κουτρουμπής :

Για το τι έφταιξε και έχασε ο Παναθηναϊκός:

«Πιστεύω ξεκινήσαμε πολύ καλά παρά τις δύσκολες συνθήκες που υπήρχαν στον αγωνιστικό χώρο. Καταφέραμε προηγηθήκαμε με τον Μάρκους, στο δεύτερο δεχθήκαμε ένα γκολ από κόντρα, ισοφαρίσανε και μετά δεν ξέρω για ποιο λόγο, ήμασταν πολύ ανοιχτοί πίσω, δημιούργησαν πολλές ευκαιρίες, είναι και πολύ ποιοτική ομάδα όπως είδαμε και δεχθήκαμε και το δεύτερο γκολ και δεν πήραμε το αποτέλεσμα που θέλαμε».

Για το αν μένει πικρία από τον γρήγορο αποκλεισμό απ’ την Ευρώπη:

«Ναι μένει διότι σε όλα τα ματς, εκτός απ’ την Εστορίλ εκτός έδρας, νομίζω δείξαμε αρκετά καλή εικόνα, κοντράραμε θεωρητικά μεγαλύτερες ομάδες, με μεγαλύτερο μπάτζετ και σήμερα πιστεύω δείξαμε ότι αξίζαμε τουλάχιστον την ισοπαλία, αλλά αυτό πρέπει να μας γίνει μάθημα για του χρόνου στην Ευρώπη».

Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ
Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ 3.411 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.