ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Βόλεϊ

Μεταξά: «Τέλειος ο κόσμος»

Την πρώτη της συμμετοχή μπροστά στον κόσμο του «τριφυλλιού» πραγματοποίησε κόντρα στο Ανατόλια, η Ναταλία Μεταξά και με δηλώσεις της στην «πράσινη» τόνισε, πως η εμπειρία αυτή ήταν καταπληκτική.

Μεταξά: «Τέλειος ο κόσμος»

Η νεαρή αθλήτρια πραγματοποιώντας το ντεμπούτο της στο φετινό πρωτάθλημα, μπροστά στον κόσμο του «τριφυλλιού» συνέβαλλε τα μέγιστα ώστε να έρθει η νίκη κόντρα στο Ανατόλια.

Η ταλαντούχα κεντρική μίλησε στην «Πράσινη» για τις εμπειρίες της από το ματς, αλλά και για την αγωνιστική εικόνα της ομάδας.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

LIVE STREAMING: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός
LIVE STREAMING: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός 1.548 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

«Κάθε αγώνα τον βλέπουμε ξεχωριστά, και κάθε ομάδα πρέπει να την αντιμετωπίζουμε την ίδια σοβαρότητα ασχέτως αν παίζουμε με τον πρώτο ή τον τελευταίο της βαθμολογίας.

Τα ντέρμπι έχουν περάσει, οπότε παίρνουμε όλες χρόνο συμμετοχής στους αγώνες. Είμαστε ενεργές σε κάθε αναμέτρηση, ώστε να ανεβάσουμε ρυθμούς και να μπορέσουμε να βοηθήσουμε και εμείς στον επόμενο γύρο, για να συνεχίσουμε το νικηφόρο σερί μας».

Για την πρώτη συμμετοχή της μπροστά στον κόσμο του «τριφυλλιού»:

«Ήταν η πρώτη μου συμμετοχή μέσα στην Κυψέλη. Χαίρομαι που βοήθησα την ομάδα μου, εύχομαι να τα πάω ακόμη καλύτερα στη συνέχεια. Αυτός ο κόσμος είναι απλά τέλειος και είναι ευτυχία να παίζεις μπροστά τους».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.