ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Βόλεϊ

Τα εισιτήρια για το ντέρμπι «αιωνίων»

Ντέρμπι Παναθηναϊκού-Ολυμπιακού στη Volleyleague έχουμε την ερχόμενη Δεύτερα στην Κυψέλη και ήδη οι «πράσινοι» προετοιμάζονται για το ματς «αιωνίων».

Τα εισιτήρια για το ντέρμπι «αιωνίων»

Αναλυτικά, η ανακοίνωση: 

«Το ΤΑΑ Παναθηναϊκός ανακοίνωσε πως τα εισιτήρια του αγώνα με τον Ολυμπιακό κυκλοφόρησαν χθες, Τρίτη 16 Δεκεμβρίου. Λόγω της αυξημένης ζήτησης, κυκλοφορούν από σήμερα το απόγευμα (16/12) τα εισιτήρια για το ντέρμπι μεταξύ του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού, το οποίο θα διεξαχθεί την προσεχή Δευτέρα (22/12, 17.00) στο κλειστό του Πανελληνίου ΓΣ στην Κυψέλη.

Διάθεση από γραμματεία του «Τάφου του Ινδού» (Θύρα 7Α).

Ώρες: 14.00-20.00

Παναθηναϊκός: Κυριάρχησε και πήρε προβάδισμα πρόκρισης!
Παναθηναϊκός: Κυριάρχησε και πήρε προβάδισμα πρόκρισης! 1.076 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Τιμή εισιτηρίου: 5 ευρώ».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...