ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Υποδέχεται τον Εθνικό στο Ιλίσιο

Οι «πράσινοι» έρχονται από την μεγάλη νίκη επί της Βουλιαγμένης και θέλουν να δώσουν συνέχεια στις καλές εμφανίσεις και να πάρουν την νίκη. Παράλληλα το «τριφύλλι» θέλει να ξεπεράσει τον Εθνικό στην βαθμολογία, ώστε να βρεθεί μόνο στην 2η θέση πίσω από τον Ολυμπιακό. Το πρόγραμμα της 6ης αγωνιστικής: Κολ. Π. Φαλήρου 12.00 ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ […]

Υποδέχεται τον Εθνικό στο Ιλίσιο

Οι «πράσινοι» έρχονται από την μεγάλη νίκη επί της Βουλιαγμένης και θέλουν να δώσουν συνέχεια στις καλές εμφανίσεις και να πάρουν την νίκη.

Παράλληλα το «τριφύλλι» θέλει να ξεπεράσει τον Εθνικό στην βαθμολογία, ώστε να βρεθεί μόνο στην 2η θέση πίσω από τον Ολυμπιακό.

Το πρόγραμμα της 6ης αγωνιστικής:

Οριστικό για… Βοτανικό!
Οριστικό για… Βοτανικό! 2.243 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Κολ. Π. Φαλήρου 12.00 ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ – ΝΟ ΧΙΟΥ

(Σταυρόπουλος, Κουρτίδης)

Κολ. Εθν.Πειραιά «Π. Καπαγέρωφ» 14.00 ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΠΑΟΚ

(Ποσποτίκης, Κατσώνης)

Κολ. ΑΝΟΓ «Αντ. Δημητρόπουλος» 16.00 ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ – ΥΔΡΑΪΚΟΣ

(Μοίραλης, Μπουδραμής)

Κολ. Ιλίσιο 17.30 ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ – ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ

(Σταυρίδης, Κυράνης)

Κολ. ΝΟΒ, Λαιμός 18.00 ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ – ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

(Κωνσταντινίδης, Μπιράκης)

Κολ. Αλίμου 18.00 ΝΟ ΚΑΛΑΜΑΚΙΟΥ – ΝΗΡΕΑΣ ΛΑΜΙΑΣ

(Δαμιανάκης, Βόσικας)

Μάριος Μανιός

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.