ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Αναστασίου: «Στα δύσκολα πάντα αντιδράμε»

Ο Γιάννης Αναστασίου αναφέρθηκε στην ήττα από την Ξάνθη στα Πηγάδια και έπειτα μίλησε για το παιχνίδι με την Κέρκυρα, το οποίο χαρακτήρισε ως αρκετά δύσκολο.

Αναστασίου: «Στα δύσκολα πάντα αντιδράμε»

Ο τεχνικός του Παναθηναϊκού, σε δηλώσεις του στην κάμερα της NOVA μίλησε για το παιχνίδι με την Ξάνθη και για αυτό που έρχεται απέναντι στην Κέρκυρα, για την οποία και αναφέρει πως είναι μία από τις εκπλήξεις του φετινού πρωταθλήματος.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γιάννη Αναστασίου: 

«Υπεροψία δεν θα το έλεγα, αλλά σίγουρα δεν μπήκαμε δυνατά όπως θα έπρεπε. Είχα ξαναπεί πως τα τρία ματς για εμάς, με Πανθρακικό, Ξάνθη και Κέρκυρα, ήταν καθαρά θέμα νοοτροπίας. Δεν το συζητάμε για θέμα ποιότητας, μιλάμε για θέμα νοοτροπίας. Αν είχαμε τη σωστή νοοτροπία θα μπορούσαμε να κερδίσουμε και τα τρία παιχνίδια. Δυστυχώς στην Ξάνθη δεν το δείξαμε και ήταν καθαρά θέμα νοοτροπίας, δεν μπήκαμε καθόλου στο παιχνίδι».

Για τα τέσσερα γκολ στον αγώνα με την Ξάνθη: «Σίγουρα αμυντικά ήταν η πρώτη φορά που τρώμε τέσσερα γκολ σε επίσημο παιχνίδι, νομίζω ότι ήταν γενικά ο τρόπος που αμυνθήκαμε. Δεν ήταν μόνο η άμυνα, γενικά η αμυντική μας συμπεριφορά δεν ήταν αυτή που θα έπρεπε. Σε αυτό το επίπεδο, έχοντας τονίσει πως η Ξάνθη έχει αρκετά επικίνδυνος παίκτες μπροστά, θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι, αποφασιστικοί στις μονομαχίες και σε ότι κάνουμε. Δυστυχώς δεν το κάναμε και το πληρώσαμε. Σε αυτό το επίπεδο με όποιο αντίπαλο και να παίζεις αν δεν είσαι αποφασιστικός στις μονομαχίες και συγκεντρωμένος, δεν θα έχεις τύχη.

«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα
«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα 67.310 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Δυστυχώς για εμάς, δεν παρουσιαστήκαμε καλοί και ανταγωνιστικοί στο παιχνίδι. Είναι κρίμα γιατί πετύχαμε δυο γκολ, είχαμε φάσεις να πετύχουμε κι άλλα αλλά δυστυχώς δεν μπορέσαμε να κερδίσουμε το παιχνίδι.

Για το ερχόμενο παιχνίδι με την Κέρκυρα: «Θα μπούμε μέσα και θα κάνουμε το παιχνίδι μας. Οι ήττες είναι στο πρόγραμμα. Πάντα μπορεί να υπάρχει και η κακή στιγμή, εμείς δεν ξεφεύγουμε από τον στόχο μας, παραμένουμε προσηλωμένοι σε αυτό. Θα κοιτάξουμε να κερδίσουμε το ματς με την Κέρκυρα και να κλείσουμε καλά τη χρονιά κι από εκεί και πέρα θα κάνουμε φόκους για τη συνέχεια.

Απλά για το ματς με την Κέρκυρα, αυτό που είπα πριν, από πλευράς νοοτροπίας θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι και ανταγωνιστικοί γιατί δυστυχώς σε όλα τα παιχνίδια εμείς αν δεν έχουμε σωστή νοοτροπία δεν μπορούμε να κερδίζουμε παιχνίδια.

Σίγουρα θα είναι ένα διαφορετικό παιχνίδι. Η Κέρκυρα δεν έχει να χάσει τίποτα, είναι η ευχάριστη έκπληξη στο πρωτάθλημα, έχει συγκεντρώσει αρκετούς βαθμούς και παίζει ένα καλό ποδόσφαιρο, αλλά ο στόχος μας είναι στην έδρα μας να είμαστε κυρίαρχοι. Παίζουμε στην έδρα μας και πρέπει να είμαστε αποφασιστικοί είτε στο επιθετικό, είτε στο αμυντικό κομμάτι και να καθαρίσουμε το παιχνίδι».

Για την ψυχολογία της ομάδας μετά την ήττα: «Μετά από μια τέτοια ήττα το ψυχολογικό κομμάτι παίζει ρόλο αλλά εμείς είμαστε μια ομάδα που στα δύσκολα πάντα αντιδράμε. Είμαι σίγουρος πως η αντίδραση της ομάδας θα είναι αυτή που πρέπει».

 Μάριος Μανιός

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...