ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Λούδης: «Μόνο νίκες από δω και πέρα»

Ο Κώστας Λούδης εμφανίστηκε ευχαριστημένος μετά την νίκη επί του Εθνικού με 11-10 και τόνισε πως ο στόχος είναι οι νίκες μέχρι το τέλος του πρώτου γύρου.

Λούδης: «Μόνο νίκες από δω και πέρα»

Ο τεχνικός του Παναθηναϊκού μίλησε μετά την νίκη στο ντέρμπι και έκανε λόγω για τα προβλήματα που αντιμετώπιζε η ομάδα, ενώ παράλληλα συνεχάρει τους παίκτες τους για την προσπάθεια που έκαναν.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Λούδης: «Ήταν δύσκολο παιχνίδι, καθώς είχαμε τους Κομάντινα, Σαρτζετάκη τραυματίες και τους αμυντικούς μας φορτωμένους με ποινές, με αποτέλεσμα να μην μπορούμε να παίξουμε πιο δυνατά στην άμυνα, χωρίς αυτό να είναι δικαιολογία.

Θέλαμε τη νίκη το παλέψαμε και τα καταφέραμε. Είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παικτών μου, αν και δεν ήμασταν καλοί στην άμυνα που είναι το δυνατό μας σημείο φέτος. Μένω όμως στην ψυχή που δείξανε τα παιδιά, μέχρι το τέλος και νομίζω πως εκεί ουσιαστικά κρίθηκε το παιχνίδι και πήραμε μία πάρα πολύ σημαντική νίκη. Πλέον αποκτά αξία και η επικράτηση κόντρα στην Βουλιαγμένη.

Παναθηναϊκός: Κυριάρχησε και πήρε προβάδισμα πρόκρισης!
Παναθηναϊκός: Κυριάρχησε και πήρε προβάδισμα πρόκρισης! 1.026 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Στόχος του Παναθηναϊκού, μετά το ματς με τον Ολυμπιακό, είναι το 10 στα 10, που πολλοί θεωρούν ότι είναι υπερβολή, αλλά εγώ ακόμα πιστεύω ότι μπορούμε να το καταφέρουμε. Έχουμε βγάλει ένα δύσκολο πρόγραμμα, όμως έπονται δυνατά παιχνίδια. Θέλουμε να κλείσουμε τον πρώτο γύρο αήττητοι».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...