ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Πήρε το ντέρμπι ο Παναθηναϊκός

Ο Παναθηναϊκός έπειτα από έναν συγκλονιστικό αγώνα, επικράτησε με 11-10 του Εθνικού στο Ιλίσιο Κολυμβητήριο και είναι μόνος 2ος στην βαθμολογία του πρωταθλήματος.

Πήρε το ντέρμπι ο Παναθηναϊκός

Στο Ιλίσιο Κολυμβητήριο το «τριφύλλι» και μπροστά σε αρκετούς φιλάθλους, έψαχνε την νίκη στο ντέρμπι με τον Εθνικό με σκοπό να μείνει στην 2η θέση της Α1 πόλο των ανδρών, πίσω μόνο από τον 1ο Ολυμπιακό.

Το πρώτο οκτάλεπτο του αγώνα δεν πήγε και το τόσο καλά για τους «πράσινους», αφού ο Εθνικός προηγήθηκε με 4-2. Ο Παναθηναϊκός στην συνέχεια ανέβασε την απόδοση του και στις αρχές της 3ης περιόδου βρέθηκε και μπροστά στο σκορ με 9-8.  Ο Εθνικός ξαναπέρασε μπροστά, αλλά 2’55” πριν από το φινάλε το «τριφύλλι» βρέθηκε να προηγείτε με 10-9 με γκολ του Θεοδωρόπουλου.

Το φινάλε του παιχνιδιού ήταν τρομερό. Με 1,5 λεπτό να απομένει για την λήξη του αγώνα, ο Βουλγαράκης ισοφάρισε το ντέρμπι, για να έρθει ο Αφρουδάκης 42 δευτερόλεπτα πριν την λήξη της αναμέτρησης και να δώσει την νίκη στον Παναθηναϊκό με 11-10.

Ολικό rebuilding: Αλλάζουν και 4 ξένοι του Παναθηναϊκού
Ολικό rebuilding: Αλλάζουν και 4 ξένοι του Παναθηναϊκού 1.734 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Οκτάλεπτα: 2-4, 4-2, 2-3, 3-1

Οι σκόρερ για τον Παναθηναϊκό:

Κουρλιάφτης 3, Θεοδωρόπουλος 2, Παπαδόγκωνας 1, Καλογεράκος 1, Αφρουδάκης Γ. 2, Δερμιτζάκης Δ. 2

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.