ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Θεραπεία ο Νάνο, ατομικό ο Μπεργκ

Κανονικά κύλησε η σημερινή προπόνηση με τους Νάνο και Μπεργκ να κάνουν θεραπεία και ατομικό πρόγραμμα αντίστοιχα.

Θεραπεία ο Νάνο, ατομικό ο Μπεργκ

Με πρωινή προπόνηση, στις εγκαταστάσεις στο Κορωπί, ξεκίνησε σήμερα η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του Παναθηναϊκού για το παιχνίδι με την Κέρκυρα.

Το πρόγραμμα των «πράσινων» περιλάμβανε πρώτα ζέσταμα, στη συνέχεια ασκήσεις με πάσες, ακολούθως ασκήσεις κυκλοφορίας της μπάλας, ενώ στο τέλος όσοι έπαιξαν κόντρα στην Ξάνθη ξεκουράστηκαν και οι υπόλοιποι ολοκλήρωσαν με οικογενειακό δίτερμα.

Ο Νάνο έχει υποστεί θλάση πρώτου βαθμού στον δεξιό μακρύ προσαγωγό, η αποθεραπεία του θα διαρκέσει 10 ημέρες και σήμερα ακολούθησε θεραπεία, ενώ ο Μπεργκ έκανε ατομικό πρόγραμμα στο γυμναστήριο.

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.504 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Επίσης, άπαντες υποβλήθηκαν σε προγραμματισμένες αιματολογικές εξετάσεις πριν την προπόνηση. Οι παίκτες του Παναθηναϊκού θα προπονηθούν ξανά αύριο στις 5 το απόγευμα.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.