ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Εκπληκτικές επιδόσεις στις καταδύσεις

Εκπληκτικές εμφανίσεις από την ομάδα καταδύσεων του Παναθηναϊκού στην ημερίδα που ολοκληρώθηκε στο ΕΑΚ Βόλου.

Εκπληκτικές επιδόσεις στις καταδύσεις

Μπορεί να ήταν μόλις η πρώτη επίσημη διοργάνωση για φέτος αλλά ο στόχος της επίτευξης ορίων για τις διεθνείς διοργανώσεις ήταν στο μυαλό των αθλητών μας.

Τόσο ο Θάνος Τσιρίκος όσο και ο Δημήτρης Μόλβαλης κατάφεραν να εξασφαλίσουν τη συμμετοχή τους στο Eindhoven Cup ενω και οι εμφανίσεις των υπόλοιπων παιδιών (Ταράσοβα, Μαντινίδη) ήταν εντυπωσιακές με την προπονήτρια της ομάδας Ίνγκα Μπαντούρι να δηλώνει

«Είμαι πολύ ικανοποιημένη από όλους, σε μερικά παιδιά έχουμε κάποιες λεπτομέρειες να βελτιώσουμε και είμαι σίγουρη ότι την επόμενη φορά θα τα πάμε ακόμα καλύτερα».

Οριστικό για… Βοτανικό!
Οριστικό για… Βοτανικό! 2.293 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Αναλυτικά τα αποτελέσματα

1μ Γ κατηγορίας Ανδρών:

1η θέση Τσιρίκος Θάνος με 261,15 βαθμούς (όριο 240 βαθμοί)

1μ Γ κατηγορίας Γυναικών: 1η θέση Ταράσοβα Αναστασία με 223 βαθμούς 3η θέση Μαντινίδη Βασιλεία με 180 βαθμούς

3μ Γ κατηγορίας Ανδρών: 1η θέση Τσιρίκος Θάνος με 304 βαθμούς (όριο 250 βαθμοί)

3μ Γ’ κατηγορίας Γυναικών 1η θέση Ταράσοβα Αναστασία με 210 βαθμούς 3η θέση Μαντινίδη Βασιλεία με 184 βαθμούς

3μ Α’ κατηγορίας Ανδρών 1η θέση Μόλβαλης Δημήτρης με 414 βαθμούς (όριο 440 βαθμοί)

Σταθερά Γ’ κατηγορίας Ανδρών 1η θέση Τσιρίκος Θάνος με 285 βαθμούς (όριο 235 βαθμοί)

1μ Α’ κατηγορίας Ανδρών 1η θέση Μόλβαλης Δημήτρης με 429,60 βαθμούς (όριο 376 βαθμοί)

ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΩΝ

Δημήτρης Μόλβαλης (γεννημενος 1998):

«Οι στόχοι μου για τη φετινή χρονιά είναι τόσο εντός όσο και εκτός συνόρων. Θέλω να πραγματοποιήσω καλές εμφανίσεις σε όλες τις εγχώριες διοργανώσεις, πρωταθλήματα αλλά και ημερίδες που δίνουν άλλωστε και τα εισιτήρια για τους διεθνείς αγώνες της χρονιάς. Όσο συντομότερα καταφέρω να πετύχω τα όρια για το Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα Νέων (Baku) τόσο καλύτερα. Ουσιαστικά πρόκειται για μια από τις μεγαλύτερες διοργανώσεις για φέτος με όλα τα αθλήματα του υγρού στίβου μαζί. Επίσης μια το Eindhoven Cup τον Φεβρουάριο και το διεθνές meeting της Δρέσδης είναι μέσα στο φετινό μου πρόγραμμα καθώς σε όσο περισσότερους διεθνείς αγώνες συμμετέχουμε στο εξωτερικό τόσο αυξάνονται οι εμπειρίες μας και η ετοιμότητά μας».

Νίκος Μόλβαλης (2000):

«Οι καταδύσεις για μένα πλέον είναι κάτι καθημερινό το οποίο μου αρέσει και το αγαπώ. Εδώ και 3 χρόνια που βρισκόμαστε στον Παναθηναϊκό είμαστε πολύ ικανοποιημένοι, μας στηρίζει και μας βοηθάει όσο περισσότερο μπορεί από την αρχή και εμείς με τη σειρά μας κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε σε όλες της εθνικές διοργανώσεις. Θεωρώ πως είναι μια από τις καλύτερες ομάδες των καταδύσεων, με σωστή συνεργασία με τους αθλητές, τους γονείς και με πολύ καλούς προπονητές, με χρόνια εμπειρίας στο άθλημα των καταδύσεων. Και φέτος η στήριξη της ομάδας για εμάς είναι πολύ σημαντική πολλούς αγώνες εκτός Ελλάδας,διεθνή meeting (Eindhoven Cup, Dresden International Meeting) και μεγάλες διοργανώσεις όπως το Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα Νέων και το Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα Ανδρών το καλοκαίρι αλλά και τα εθνικά πρωταθλήματα. Εύχομαι να έχουμε μια καλή χρονιά όλοι στον Παναθηναϊκό, με υγεία και επιτυχίες!

Θάνος Τσιρίκος (2002):

«Με τους αγώνες αυτούς ξεκινάει ουσιαστικά η αγωνιστική χρονιά για εμάς. Ένας από τους Βασικούς μου στόχους για τη χρονιά αυτή είναι η διοργάνωση καταδύσεων στο Αϊντχόφεν (Eindhoven Cup) φέτος το χειμώνα και η ημερίδα αυτή αποτελεί το πρώτο κριτήριο για την πρόκριση, ξεκινάμε λοιπόν με «βουτιά στα βαθιά» από την αρχή. Μέσα στη χρονιά έχουμε βέβαια και άλλες διεθνείς διοργανώσεις που θέλω πολύ να συμμετάσχω, όπως το Μεσογειακό Κύπελλο και οι Βαλκανικοί Αγώνες ενώ και το Ελληνικό πρωτάθλημα είναι πάντα μέσα στο μυαλό μου. Θα ήθελα να επαναλάβω τις περσινές επιτυχίες (πρώτες θέσεις στα αγωνίσματά μου) και βέβαια να αποκτήσω εμπειρίες από αγώνες του εξωτερικού που θα με βοηθήσουν να ανέβω ένα επίπεδο παραπάνω».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.