ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Τάσος Νικολογιάννης

Κλαίμε… όλοι για τον Σαρρή, κρίμα για τον «Yes Men»!

Το τέλος του χρόνου μας βρήκε με μία… μεγάλη απώλεια για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Ο Γιώργος «Yes Men» Σαρρής παραιτήθηκε και πραγματικά πίσω του αφήνει ένα… σπουδαίο έργο καταστροφής. Γράφει ο Τάσος Νικολογιάννης.

Κλαίμε… όλοι για τον Σαρρή, κρίμα για τον «Yes Men»!

Θα γραφτεί στην ιστορία, ως ο πιο αποτυχημένος πρόεδρος της ΕΠΟ και κυρίως αυτός που κατάφερε να… διαλύσει μία Εθνική ομάδα, που είχε συνηθίσει στις επιτυχίες τα τελευταία 10 χρόνια και κατέληξε να χάνει και από τα Νησιά Φερόε. Όσο για τα υπόλοιπα που έκανε;

Ομάδες χωρίς φορολογική ενημερότητα έπαιζαν στο πρωτάθλημα, ενώ στον ίδιο άρεσαν πολύ τα… κινέζικα, όπως ακούσαμε πρόσφατα κάποιες συνομιλίες. Στον πρόεδρο της ΕΠΟ άρεσαν, πολύ και οι αλήθειες…

Όπως αυτή, που ξεστόμισε χθες, όταν είπε ότι παραιτήθηκε επειδή ο Ανδριανός είπε ότι δεν δίνει την επιχορήγηση στα ερασιτεχνικά σωματεία, όσο είναι ο Σαρρής πρόεδρος της ΕΠΟ. Ξέχασε μία μικρή λεπτομέρεια να πει ο Σαρρής. Ότι πριν λίγες ημέρες πέρασε τροπολογία στην Βουλή σύμφωνα με την οποία ο Ανδριανός μπορεί να δώσει τα χρήματα απευθείας στα ερασιτεχνικά σωματεία χωρίς την μεσολάβηση της ΕΠΟ.  Άρα έτσι και αλλιώς θα παρέκαμπτε ο Ανδριανός την ΕΠΟ.

Μάλλον άλλος είναι ο λόγος της παραίτησης του Γιώργου Σαρρή. Ευθιξία; Άγνωστη λέξη για αυτόν. Οι ποινικές διώξεις έρχονται άσχετα αν το έπαιζε… Κινέζος στις χθεσινές δηλώσεις, που έκανε. Από κει και πέρα το ότι έφυγε ο Σαρρής δεν σημαίνει, ότι… καθάρισε το ποδόσφαιρο. Μπορεί να έρθει ένας άλλος Σαρρής και να συνεχίσει το σπουδαίο έργο του εξυπηρετώντας κυρίως μία και μοναδική ομάδα.

Αν δεν υπάρξει εκκαθάριση στις κεφαλές που κατευθύνουν τα πάντα οι Σαρρήδες θα συνεχίσουν να εξυπηρετούν καταστάσεις και να είναι αναλώσιμοι…

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...