ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Όλο το βάρος στον Ροντρίγκεζ

Ο Παναθηναϊκός διαπραγματεύεται σκληρά με την Ελλάς Βερόνα με σκοπό να κάνει τον Γκιγιέρμο Ροντρίγκεζ σύντομα δικό του.

Όλο το βάρος στον Ροντρίγκεζ

H πρώτη κίνηση για την ενίσχυση της αμυντικής γραμμής του Παναθηναϊκού, έγινε με την απόκτηση του Στάθη Ταυλαρίδη, όμως στο “τριφύλλι”, συνεχίζουν με γοργούς ρυθμούς το θέμα της απόκτησης και του ξένου στόπερ.

Το «τριφύλλι» φέρεται να έχει ζητήσει δανεικό τον παίκτη με ένα μικρό αντίτιμο και μια προσιτή οψιόν αγοράς προσφέροντας στον ίδιο τριετές συμβόλαιο στη συνέχεια. Πρόκειται για μια περίπτωση που ο Παναθηναϊκός θα… παλέψει μέχρι τις 5-10 Ιανουαρίου κι εφόσον δεν δει «φως», θα στραφεί σε άλλες λύσεις για τη θέση του δεύτερου αμυντικού.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...