ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

«Ο Γιάνις Μπλουμς μιλάει στο Panathinaikos24»

Ο Γιάνις Μπλουμς μιλάει για το παιχνίδι με την Μακάμπι, για το κίνητρο που έδωσε στην ομάδα η ήττα από τον Ολυμπιακό και στην συνέχεια αναφέρεται στα παιχνίδια με Μπαρτσελόνα και ΠΑΟΚ.

«Ο Γιάνις Μπλουμς μιλάει στο Panathinaikos24»

Ο άσος του «τριφυλλιού» αναφέρει το κακό πρώτο ημίχρονο με την Μακάμπι και τονίζει τα στοιχεία που άλλαξαν την ομάδα στο δεύτερο ημίχρονο, ενώ δίνει το «σύνθημα» για τα δύσκολα παιχνίδια που έρχονται.

Για το ρυθμό του παιχνιδιού:

«Από το πρώτο ημίχρονο δεν μπήκαμε καλά στην αναμέτρηση και δεν είχαμε ρυθμό. Η Μακάμπι είναι μια δυνατή και πολύ αθλητική ομάδα. Στο πρώτο ημίχρονο δεν μπορούσε στην επίθεση να συνεργαστούμε καλά και αυτό ήταν που μας έφερε σε αυτή την κατάσταση στο πρώτο ημίχρονο. Στο δεύτερο ημίχρονο ξεκινήσαμε να παίζουμε πολύ καλύτερη άμυνα και στην επίθεση ήμασταν περισσότερο προσεκτικοί. Το κλειδί της νίκης κάποια σουτ που μπήκαν και φυσικά η άμυνα μας».

Για την ψυχολογία μετά την ήττα στο ντέρμπι:

«Τα παιχνίδια με τον Ολυμπιακό είναι πάντα δύσκολα. Όταν χάνουμε από τον Ολυμπιακό, αυτό από μόνο του μας δίνει κίνητρο να είμαστε καλύτεροι, αλλά η σημερινή νίκη απέναντι στην τωρινή κάτοχο της Ευρωλίγκας μας ανεβάζει την ψυχολογία για την δύσκολη συνέχεια. Καταφέραμε και πήραμε την νίκη και κλείσαμε την χρονιά όμορφα».

Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!»
Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!» 48.194 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για την δύσκολή συνέχεια σε Ελλάδα και Ευρώπη: 

«Το επόμενο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ είναι δύσκολο, γιατί ο ΠΑΟΚ είναι μια ομάδα που αγωνίζεται στο Eurocup και είναι ιδιαίτερα ανταγωνιστικός. Θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι, είναι ο επόμενος μας στόχος να κερδίσουμε τον ΠΑΟΚ για το πρωτάθλημα και μετά να σκεφτούμε την Μπαρτσελόνα. Η Μπαρτσελόνα είναι μια από τις κορυφαίες ομάδες στην Ευρώπη. Στην κανονική περίοδο είχαμε δύο ήττες και σίγουρα δεν θέλουμε και τρίτη. Θα είναι μεγάλο το κίνητρο για να τους κερδίσουμε, έχουμε πολύ χρόνο να προετοιμαστούμε για αυτό το παιχνίδι. Η φάση των 16 είναι δύσκολη, όλες οι ομάδες παίζουν πολύ σκληρά και το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι να εξασφαλίσουν μία θέση στα play-offs».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...