ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Πέρασαν από την Χίο οι «πράσινοι»

Ο Παναθηναϊκός έφυγε με την νίκη από το Ιώνιο κολυμβητήριο, επικρατώντας με 12-7 της Χίου και παραμένοντας παράλληλα στην 2η θέση της βαθμολογίας μετά από 7 αγωνιστικές.

Πέρασαν από την Χίο οι «πράσινοι»

Οι «πράσινοι» με πολύ καλή απόδοση στο δεύτερο μισό του αγώνα, κατάφεραν και έφυγαν με ένα σημαντικό διπλό από την έδρα της Χίου.

Οι γηπεδούχοι που μετά και την σημερινή τους ήττα είναι στις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας, δυσκόλεψαν τους παίκτες του Κώστα Λούδη για δύο μόνο οκτάλεπτα, καθώς το πρώτο ημίχρονο του αγώνα έληξε με το σκορ στο 6-6.

Το «τριφύλλι» στην συνέχεια όμως έπιασε πολύ καλή απόδοση και με τους Κουρλιάφτη, Θεοδωρόπουλο και Αφρουδάκη να πετυχαίνουν από 3 γκολ έφυγε με την νίκη, που το διατηρεί παράλληλα στην 2η θέση της βαθμολογίας.

Οριστικό για… Βοτανικό!
Οριστικό για… Βοτανικό! 2.295 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Οκτάλεπτα: 3-2, 3-4,0-4, 1-2

Χίος: Πρέκας 2, Κανδιόγλου 3, Βιτέλλας 1, Γαβαλάς 1

Παναθηναϊκός: Κουρλιάφτης 3, Θεοδωρόπουλος 3, Παπαδόγκωνας 1, Αφρουδάκης Γ. 3, Δερμιτζάκης 1, Χαραλαμπόπουλος 1

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.