ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Πρέκας: «Παίξαμε όπως είχαμε πει»

Στην αγωνιστική απραξία της ομάδας στάθηκε μετά το τέλος του ματς ο Πέτρος Πρέκας, μιλώντας στο Panathinaikos24.gr.

Πρέκας: «Παίξαμε όπως είχαμε πει»

Ο προπονητής της ομάδας μπάσκετ γυναικών του «τριφυλλιού» αναφέρθηκε στα σκαμπανεβάσματα της ομάδας, κατά τη διάρκεια του ματς κόντρα στον Ολυμπιακό Βόλου, ενώ δεν θέλησε να σχολιάσει μια παρεξήγηση που είχε με τον αντίπαλο προπονητή.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για το ματς με τον Ολυμπιακό Βόλου:

“Έλιωσε” τον Ολυμπιακό στο καμίνι της Λεωφόρου!
“Έλιωσε” τον Ολυμπιακό στο καμίνι της Λεωφόρου! 1.185 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

«Γυρίσαμε στις αγωνιστικές υποχρεώσεις μας μετά από ένα μήνα απραξίας και σ’ αυτό το γεγονός οφείλονται τα σκαμπανεβάσματα που είχαμε στην απόδοσή μας. Θέλαμε να συνεχίσουμε με νίκη και το καταφέραμε».

Για την απόδοση της ομάδας:

«Είμαι ευχαριστημένος από την απόδοση που είχαμε, παρά τα μικρά κενά διαστήματα στο παιχνίδι μας. Παίξαμε όπως είχαμε πει και με τη γρήγορη διαφορά που πήραμε, όλα έγιναν πιο εύκολα. Επίσης σημαντικό γεγονός είναι, πως πήραν χρόνο συμμετοχής όλα τα κορίτσια και δείξανε πως είναι σε ετοιμότητα για τη συνέχεια των υποχρεώσεων μας.

Για την παρεξήγηση με τον προπονητή της ομάδας του Βόλου:

«Δεν θέλω να πω κάτι. Είναι αρμοδιότητες άλλων αυτό, αλλά καλό θα είναι να μην δημιουργούμε εντάσεις χωρίς να υπάρχει λόγος μπροστά σε τόσο κόσμο. Από κει και πέρα είναι ευθύνη άλλων».

Για το 2015 και τι περιμένει:

«Να έχουμε υγεία όλοι και στο τέλος της χρονιάς με την στήριξη του κόσμου μας να βγούμε πρωταθλητές».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.