ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Λαγός: «Στο τέλος θα κάνουμε τον απολογισμό»

Ο Τάσος Λαγός στις δηλώσεις του, στάθηκε στους τρεις βαθμούς της νίκης που πήρε η ομάδα και πρόσθεσε πως ο στόχος είναι οι νίκες μέχρι το τέλος.

Λαγός: «Στο τέλος θα κάνουμε τον απολογισμό»

Ο μέσος των «πρασίνων» ανέφερε πως η ομάδα σήμερα δεν έκανε την καλύτερη της εμφάνιση, αλλά αυτό που όλοι κρατάνε είναι οι τρεις βαθμοί και η νίκη. Επίσης τόνισε πως στόχος μέχρι το τέλος είναι οι νίκες, ενώ στο φινάλε της σεζόν θα γίνει και ο απολογισμός.

Αναλυτικά ο Τάσος Λαγός μίλησε για:

Τη διαφορά της αναμέτρησης με τον Εργοτέλη και αυτής με τον Λεβαδειακό:

«Κάποια παιχνίδια μπορεί να σου βγουν, κάποια άλλα όχι. Μπορεί να βάλεις πολλά γκολ τη μια μέρα και λίγα την άλλη. Σημασία έχει ότι κερδίσαμε. Δεν απειληθήκαμε ιδιαίτερα. Στο τελευταίο μισό του γηπέδου είχαμε λανθασμένες επιλογές και δεν μπορούσαμε να δημιουργήσαμε τις ευκαιρίες που θέλαμε. Σκοράραμε, κρατάμε το γκολ και τους τρεις βαθμούς. Το 1-0 δίνει τους ίδιους βαθμούς με το 5-0».

Την εμφάνιση του Παναθηναϊκού:

«Δεν κάναμε το καλύτερό μας παιχνίδι. Δεν κινδυνεύσαμε ιδιαίτερα βέβαια. Ο Λεβαδειακός είχε καλή αμυντική λειτουργία. Είναι δύσκολο όταν οι αντίπαλες ομάδες παίζουν αμυντικά. Το καλό είναι ότι είχαμε ανοίξει το σκορ από το πρώτο ημίχρονο και ήμασταν πιο ήρεμοι».

Το μαρς – πέναλτι που δεν έδωσε ο Γάλλος διαιτητής υπέρ του Παναθηναϊκού (vid)
Το μαρς – πέναλτι που δεν έδωσε ο Γάλλος διαιτητής υπέρ του Παναθηναϊκού (vid) 5.729 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Τη συνέχεια και τα απανωτά παιχνίδια:

«Δεν κοιτάμε κούραση, ούτε δικαιολογίες. Είμαστε μεγάλη ομάδα και σε κάθε παιχνίδι θέλουμε να κερδίζουμε, να δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό και να δούμε που θα είμαστε στο τέλος. Δεν θέλουμε να χάσουμε κανέναν βαθμό στην έδρα μας, θα κυνηγάμε τη νίκη σε όλα τα παιχνίδια και στο τέλος θα κάνουμε τον απολογισμό».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.