ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Μαζί για την «κάθαρση»!

Γιάννης Αλαφούζος και Ιβάν Σαββίδης συναντήθηκαν και συμφώνησαν να πορευτούν μαζί, προκειμένου η ανομία στο ελληνικό ποδόσφαιρο να σταματήσει!

Μαζί για την «κάθαρση»!

Οι δυο άνδρες συζήτησαν για αρκετή ώρα, για τα θέματα που πλήττουν το ποδόσφαιρό μας. Τη διαιτησία, τη δικαιοσύνη, αλλά και τη συνέχεια. Αμφότεροι συμφώνησαν ότι «δεν πάει άλλο» και αποφάσισαν να πάρουν την κατάσταση στα χέρια του, προχωρώντας μαζί και πιέζοντας τη δικαιοσύνη να κάνει τη δουλειά της, σε ό, τι έχει να κάνει με την υπόθεση της σύστασης εγκληματικής οργάνωσης.

Θα γίνουν άμεσα συντονισμένες κινήσεις, πιθανότατα μαζί και με την ΑΕΚ, καθώς εκκρεμεί το ραντεβού Σαββίδη – Μελισσανίδη, προκειμένου το σύστημα να πολεμηθεί από τις ρίζες του και να εξοντωθεί μια και καλή!

Μάλιστα, συμφωνήθηκε ότι τόσο ο Παναθηναϊκός, όσο και ο ΠΑΟΚ δεν πρόκειται να δεχθούν την εκκίνηση του επόμενου πρωταθλήματος, με τους όρους που διεξάγεται σήμερα.

Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ
Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ 3.250 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.