ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Παρασκήνια

«Το Παναθηναϊκό Κίνημα δεν θα δώσει το παρών στις εκλογές»

Με ανακοίνωση του το Παναθηναϊκό Κίνημα ενημερώνει τον κόσμο, πως δεν θα δώσει το παρών στις προσεχείς εκλογές.

«Το Παναθηναϊκό Κίνημα δεν θα δώσει το παρών στις εκλογές»

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Φίλες και φίλοι, το Κίνημα αντιλαμβανόμενο την κρισιμότητα της κατάστασης για τη χώρα δεν θα είναι παρών σε αυτές τις εκλογές. Προς το παρόν περιοριζόμαστε στο χώρο της τοπικής αυτοδιοίκησης και συνεχίζουμε την προσπάθεια για την επίλυση του σημαντικότερου θέματος του συλλόγου που είναι το γηπεδικό. Επειδή ο κόσμος του Συλλόγου μας έχει και γνώση και μνήμη θα θυμάται σίγουρα τις προεκλογικές δεσμεύσεις των υποψηφίων Δημάρχων για το θέμα αυτό.

Προφανώς και οι συγκεκριμένοι υποψήφιοι στηρίχθηκαν από συγκεκριμένα κόμματα και κατά συνέπεια σε μεγάλο βαθμό εξέφραζαν και τις θέσεις τους. Τα αποτελέσματα είναι γνωστά σε όλους και οι υποσχέσεις όπως τότε, έτσι και σήμερα παραμένουν υποσχέσεις. Φίλες και φίλοι, είμαστε ανοιχτοί σε κάθε ειλικρινή κουβέντα από οποιοδήποτε κομματικό χώρο χωρίς παρωπίδες αρκεί να είναι για το καλό του Συλλόγου και οι θέσεις αυτές να εκφράζονται Δημόσια.

Παραμένουμε σταθεροί στις θέσεις μας και στις αρχές μας απαιτώντας την άμεση κατάργηση του νόμου της Διπλής Ανάπλασης και την κατασκευή ενός γηπέδου αντάξιου της ιστορίας του Συλλόγου μας στον ιστορικό χώρο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας. Κουβέντες και υποσχέσεις από παράγοντες και παραγοντίσκους σε κλειστά γραφεία που μόνο σκοπό έχουν προσωπικές φιλοδοξίες και δημιουργία εντυπώσεων λίγες μέρες πριν τις εκλογές δεν μας αφορούν και μας είναι αδιάφορες.

Ξέρετε και ξέρουμε καλά ότι τις λύσεις στα θέματα του συλλόγου για μια ακόμα φορά θα τις δώσει η μαχητικότητα και οι αγώνες του κόσμου. Τέλος ενημερώνουμε τους 45.000 ψηφοφόρους του κινήματος σε όλη την Ελλάδα και τους 6.500 Αθηναίους που μας τίμησαν με την ψήφο τους ότι όποιο και αν είναι το αποτέλεσμα των βουλευτικών εκλογών, θα αναλάβουμε πρωτοβουλίες για την ενημέρωση και επίλυση των σημαντικών θεμάτων του συλλόγου και ειδικότερα για το Γηπεδικό».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ