ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Μπλουμς: «Θα μπούμε αποφασισμένοι»

Ο Παναθηναϊκός αναχώρησε το πρωί της Τετάρτης από το «Ελευθέριος Βενιζέλος» με προορισμό την Μαδρίτη και λίγο πριν μπει η ομάδα στο αεροπλάνο, ο Γιάνις Μπλουμς έδωσε το «σύνθημα» για την νίκη.

Μπλουμς: «Θα μπούμε αποφασισμένοι»

Ο Λετονός γκαρντ του «εξάστερου» μίλησε με τα καλύτερα λόγια για την Ρεάλ και πρόσθεσε πως πρόκειται για μία ομάδα που είναι από τα φαβορί της διοργάνωσης, αφού και το Final Four θα γίνει στην Μαδρίτη. Ωστόσο ο Μπλουμς πιστεύει πως το «τριφύλλι» μπορεί να κάνει την ζημιά αν ελέγξει τον ρυθμό και παίξει έξυπνα.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Ξέρουμε ότι είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, παίζουμε στην έδρα της Ρεάλ Μαδρίτης, η οποία είναι μια από τις καλύτερες ομάδες και ξέρουμε επίσης ότι το Φάιναλ Φορ, θα γίνει και στο σπίτι της. Εμείς έχουμε πολλές απουσίες, όμως δεν το κοιτάμε αυτό και θα μπούμε αποφασισμένοι στο γήπεδο για να χτυπήσουμε το παιχνίδι. Παίζουν πολύ γρήγορα με πολλούς αιφνιδιασμούς, εμείς από την πλευρά μας θα πρέπει να κοντρολάρουμε το παιχνίδι και να παίξουμε έξυπνα».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.