ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Τάσος Νικολογιάννης

Από τον Παππά στον… Γιάχο και από την Ξάνθη στην… Καλλονή

Μετά τον Παππά, ο Γιάχος και μετά την Ξάνθη η Καλλονή. Από το κακό στο χειρότερο, δηλαδή. Για τον Γιάχο τι να πω; Είναι ο διαιτητής, που σε τελικό κυπέλλου απέκρουσε σαν τερματοφύλακας η αμυντικός ομάδας, με το χέρι πάνω στην γραμμή και δεν έδωσε τίποτα. Γράφει ο Τάσος Νικολογιάννης.

Από τον Παππά στον... Γιάχο και από την Ξάνθη στην... Καλλονή

Τον… καημένο δεν το είδε. Ας μην μπλεχτεί ο Λαγός και κάνει το ίδιο με αυτό, που έκανε ο Μανιάτης σε εκείνον τον τελικό (που έφυγαν οι υγιείς φίλοι του Ολυμπιακού από το γήπεδο, αντιδρώντας και μπράβο τους για αυτό που είδαν και όχι για να… προλάβουν τα τρένα). Διότι πολύ απλά θα πάρει κόκκινη και η Καλλονή πέναλτι, όπως έπρεπε να γίνει και τότε. Η διαφορά του Λαγού με τον Μανιάτη είναι η φανέλα, οπότε ας αφήσει τον Στιλ να αποκρούσει.

Πάμε τώρα στην Καλλονή. Είναι η ομάδα, που με αντίπαλο τον Ολυμπιακό έπαιξε χωρίς Βαλλιό, Καμαρά, Τσαμπούρη, Κειτά, Χουάνμα, Στεφάνοβιτς. Και ο Κειτά είχε δηλωθεί να εκτίσει την ποινή του τότε, ενώ τώρα θα απουσιάσει επειδή δέχθηκε κόκκινη στο προηγούμενο παιχνίδι.

Και για πρώτη φορά τότε ο Μαντζουράκης προτίμησε να αφήσει την ομάδα χωρίς κλασικό επιθετικό, αφού με τραυματία τον Καμαρά, δήλωσε να εκτίσει την ποινή από τις κάρτες του Χουάνμα στο παιχνίδι αυτό και όχι σε ένα από τα τρία που ακολουθούσαν. Και… καλά έκανε ο άνθρωπος, αφού στην πράξη το παιχνίδι ήταν ως μη γενόμενο, όπως είδαμε.

Επίσης για πρώτη φορά ο Μαντζουράκης έβαλε τον Χωριανόπουλο αμυντικό χαφ, τον Μανούσο μόνο του στην κορυφή της επίθεσης και ένα σωρό άλλες αλχημείες που οι προπονητές δοκιμάζουν σε… φιλικά.

Με λίγα λόγια όσοι παίξουν κόντρα στην Καλλονή να ξέρουν δύο πράγματα. Πρώτον, ότι ο Γιάχος θα προσπαθήσει να τους …σπάσει τα νεύρα και δεύτερον, ότι οι παίκτες της Καλλονής θα το παίξουν το παιχνίδι σαν να μην υπάρχει αύριο σαν είναι τελικός κυπέλλου. Με το μαχαίρι στα δόντια. Ας μπουν και αυτοί, λοιπόν, και να δείξουν και στην Καλλονή τι σημαίνει Λεωφόρος, όπως έχει γίνει και στα τελευταία παιχνίδια.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...