ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Πρέκας: «Η ομάδα έδειξε χαρακτήρα»

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Πέτρος Πρέκας μετά την νίκη επί του Πρωτέα Βούλας, μίλησε για τον χαρακτήρα που έδειξε η ομάδα του.

Πρέκας: «Η ομάδα έδειξε χαρακτήρα»

Ο κόουτς της γυναικείας ομάδας μπάσκετ, έδωσε πολλά συγχαρητήρια στις παίκτριες του για την νίκη, αναφέρθηκε στην ενότητα που υπάρχει στο «τριφύλλι» και ευχαρίστησε τους συνεργάτες του για την σπουδαία δουλειά που κάνουν.

Οι δηλώσεις του τεχνικού του Παναθηναϊκού:

«Συγχαρητήρια στα παιδιά. Σε κάθε ματς δείχνουν τρομερό χαρακτήρα αλλά σήμερα έδειξαν και κάτι παραπάνω. Ήταν μια πολύ σημαντική νίκη που μας κρατά ψηλά στη βαθμολογία και μας ανεβάζει την ψυχολογία.

Τα παιδιά έχουν κάνει τεράστια προσπάθεια, έχουν βελτιωθεί πάρα πολύ και σ’ αυτό βοηθάει η ενότητα που έχουμε δείξει στην ομάδα. Έχουμε τρομερή αλληλοστήριξη. Επίσης, διαθέτουμε εξαιρετικούς συνεργάτες που ξέρουν άριστα το αντικείμενο τους. Θέλω να τους ευχαριστήσω για την τόση βοήθεια που έχουν δώσει…»

Οριστικό για… Βοτανικό!
Οριστικό για… Βοτανικό! 2.001 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...