ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Αλαφούζος: «Να παρουσιάσουμε ένα ισχυρό Παναθηναϊκό»

Ενοχλημένος από την απόδοση ορισμένων παικτών του Παναθηναϊκού εμφανίστηκε ο Γιάννης Αλαφούζος, μιλώντας στη SportDay, ενώ παράλληλα αναφέρθηκε στην επόμενη μέρα του τριφυλλιού.

Αλαφούζος: «Να παρουσιάσουμε ένα ισχυρό Παναθηναϊκό»

Ο ισχυρός άντρας της πράσινης ΠΑΕ, αναφέρθηκε και στο πλάνο που υπάρχει για μια ισχυρή ομάδα την επόμενη σεζόν και τις αποφάσεις που έχουν παρθεί ώστε να υλοποιηθεί.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Η πίκρα και η στενοχώρια που έχουμε από τον δίκαιο αποκλεισμό στο Κύπελλο από την καλύτερη Ξάνθη, μας κάνει ακόμα πιο αποφασιστικούς, για να υλοποιήσουμε η διοίκηση και η τεχνική ηγεσία το όνειρό μας και του χρόνου να παρουσιάσουμε έναν πανίσχυρο Παναθηναϊκό, όπως τον θέλει ο κόσμος του. Συνεχίζουμε στο σχέδιο που έχουμε χτίζοντας από κάτω προς τα πάνω, χωρίς πολλά λόγια, Από την αρχή είχαμε πει, ότι θα είμαστε έτοιμοι την τρίτη χρονιά και αυτό θα γίνει.

Δεν θα ανεχθούμε την αδιαφορία από παίκτες. Οποίοι δεν θέλουν να μοιραστούν το όνειρό μας θα απομονωθούν. Τέλος η ανοχή».

«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα
«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα 67.277 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...