ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Μπατίστα: «Νίκη στο Βερολίνο»

Εξαιρετική χαρακτήρισε την αποψινή εμφάνιση του Παναθηναϊκού ο Εστέμπαν Μπατίστα, που έδωσε σύνθημα για ανάλογη επίδοση και νίκη μέσα στο Βερολίνο επί της Άλμπα την επόμενη εβδομάδα.

Μπατίστα: «Νίκη στο Βερολίνο»

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Ξεκινήσαμε πολύ καλά στο παιχνίδι. Ήμασταν συγκεντρωμένοι στον στόχο, πήραμε διαφορά στο σκορ από νωρίς και παίξαμε σαν πραγματική ομάδα σήμερα. Είχαμε απουσίες αλλά τώρα γνωρίζουμε ότι μπορούμε και έτσι. Είμαι πολύ χαρούμενος για την ομάδα και τη νίκη γιατί δουλέψαμε σωστά».

Για τη συνέχεια: «Έχουμε ακόμη καλές πιθανότητες πρόκρισης. Το κλειδί του ομίλου αυτού είναι να πάρεις μια εκτός έδρας νίκη. Είναι πολύ σημαντικό να νικήσουμε στο Βερολίνο και παράλληλα να υπερασπιστούμε την έδρα μας. Έχουμε έναν νέο παίκτη και ελπίζω ότι πλέον όλα θα είναι πολύ καλύτερα».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.