ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Αφιέρωμα της Ευρωλίγκα στον Μπλούμς (Pic)

Λίγες ώρες πριν την αναμέτρηση με την Άλμπα στο Βερολίνο, η Euroleague μέσω της επίσημης σελίδας της, έκανε αφιέρωμα στον γκαρντ του τριφυλλιού, Γιάνις Μπλουμς.

Αφιέρωμα της Ευρωλίγκα στον Μπλούμς (Pic)

Στο αφιέρωμα γίνεται λόγος για τη μέχρι τώρα καριέρα του Λετονού γκαρντ στα παρκέ των ευρωπαϊκών γηπέδων, ενώ φιλοξενούνται και δηλώσεις του.

«Η Λετονία είναι μια μικρή χώρα και η πόλη που γεννήθηκα είναι ακόμα μικρότερη. Σίγουρα όταν ήμουν μικρός θεωρούσα πολύ δύσκολο το να καταφέρω να παίξω στην Euroleague. Αλλά μπορείς να κάνεις τα όνειρά σου πραγματικότητα», τονίζει αρχικά 32χρονος γκαρντ των «πρασίνων».

Ο Μπλουμς έχει βοηθήσει σημαντικά το τριφύλλι με τα τρίποντα, την εμπειρία και την ηγετική του φυσιογνωμία, όπως αναφέρει το αφιέρωμα που ετοίμασαν οι άνθρωποι της λίγκας.

Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!»
Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!» 49.059 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Παράλληλα, αναφορά γίνεται και στη μεγάλη αντοχή που χαρακτηρίζει τον Λετονό αθλητή. «Υπήρξαν φορές στο παρελθόν που δεν αισθανόμουν καλά ή ένιωθα πόνους σε διάφορα σημεία του σώματός μου. Αλλά δεν έχει σημασία πλέον. Προσωπικά, δεν θέλω να χάνω ούτε μία προπόνηση ή ένα ματς. Προσπαθώ να κάνω το καλύτερο για να βοηθήσω την ομάδα μου», κατέληξε ο ίδιος.

Untitled

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...