ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Ο Παναθηναϊκός στη Nova το Σαββατοκύριακο

Το τηλεοπτικό μενού του Σαββατοκύριακου για τα ερασιτεχνικά τμήματα του Παναθηναϊκού έχει βόλεϊ γυναικών αλλά και μπάσκετ γυναικών.

Ο Παναθηναϊκός στη Nova το Σαββατοκύριακο

Εκτός από τη δεδομένη παρουσία κόσμου σε Κυψέλη και «Τάφο του Ινδού» αντίστοιχα, ο κόσμος του Παναθηναϊκού θα έχει την ευκαιρία να παρακολουθήσει και τηλεοπτικά τις προσπάθειες των τμημάτων σε βόλεϊ και μπάσκετ!

Έτσι, το Σάββατο 7 Φεβρουαρίου 2015 το ντέρμπι αιωνίων του βόλεϊ γυναικών μεταξύ του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού θα μεταδοθεί από τoNovasports1 και Novasports 1 HD.

Επίσης, οι συνδρομητές των καναλιών Novasports, την Κυριακή 8 Φεβρουαρίου στις 14:00 θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν σε ζωντανή και αποκλειστική μετάδοση τον αγώνα Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ σε περιγραφή του Γιώργου Συρίγου και ρεπορτάζ του Νικήτα Αυγουλή από το Novasports 4.

Παναθηναϊκός: Κυριάρχησε και πήρε προβάδισμα πρόκρισης!
Παναθηναϊκός: Κυριάρχησε και πήρε προβάδισμα πρόκρισης! 1.132 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...