ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Βόλεϊ

Σε απολογία το βόλεϊ

Σε απολογία κλήθηκε το ΤΑΑ Παναθηναϊκός, για όσα κατεγράφησαν στο φύλλο αγώνα του ματς με την ΑΕΚ στην Κυψέλη.

Σε απολογία το βόλεϊ

Αναλυτικά η κλήση:

«ΤΟ ΜΠΔΟ της ΕΣΑΠ έχοντας υπόψη τις διατάξεις: του ν.2725/99 (άρθρο 41Ζ), όπως τροποποιήθηκε και ισχύει, του Πειθαρχικού Κανονισμού της ΕΟΠΕ, του Ειδικού Πειθαρχικού Κανονισμού της ΕΣΑΠ (άρθρα 17, 19, 23 & 25) και της Προκήρυξης του Πρωταθλήματος Α1 Εθνικής Κατηγορίας Ανδρών, περιόδου 2014/2015, καλεί το ΤΑΑ Παναθηναϊκός όπως μέχρι την Πέμπτη 12/02/2015 και ώρα 13.00 να παραστεί ενώπιών μας ή να καταθέσει έγγραφο υπόμνημα στην γραμματεία της ΕΣΑΠ, σχετικά με τις αναφερόμενες πράξεις που αναφέρονται στα έγγραφα του αγώνα Παναθηναϊκός – ΑΕΚ που διεξήχθη στις 08 Φεβρουαρίου 2015 για την 15η αγωνιστική του πρωταθλήματος Volleyleague ΟΠΑΠ».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.