ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ο Ψυχίατρος

Με τα λαρύγγια μας να… μένουν στα τσιμέντα!

Ας μη «μασήσουμε» απ’ όσα θα ακούσουμε και θα διαβάσουμε μέσα στην εβδομάδα. Πάμε να «φτιάξουμε» μια ατμόσφαιρα στη Λεωφόρο, όπως μόνο εμείς ξέρουμε, και να οδηγήσουμε την ομάδα στη νίκη επί του ΟΣΦΠ.

Με τα λαρύγγια μας να… μένουν στα τσιμέντα!

Χαίρετε, αδέρφια…

Μπήκαμε, λοιπόν, στην «εβδομάδα ντέρμπι» και, όπως καταλαβαίνετε, οι… παλμοί μας χτυπούν διαφορετικά από το πρωί της Δευτέρας. Οι σκέψεις μας είναι στο απόλυτο ματς της Κυριακής και όλοι μας «ζούμε και αναπνέουμε» γι’ αυτή την αναμέτρηση. Περιμένουμε, ανυπομονούμε και σκεφτόμαστε μόνο την Κυριακή και όλη τη διαδικασία που θα ζήσουμε από το πρωί που θα ξυπνήσουμε, μέχρι την ώρα που θα βρεθούμε στα πέριξ της Λεωφόρου και στις εξέδρες μετά…

Αυτή η Κυριακή είναι διαφορετική από τις υπόλοιπες!

Όπως θα έχετε ενημερωθεί, τα εισιτήρια έχουν κάνει «φτερά». Ο ΝΑΟΣ μας θα είναι κατάμεστος την Κυριακή, με σκοπό να γίνει η γνωστή… κόλαση για τον αντίπαλο και ο 12ος παίκτης για την ομάδα μας! Ξέρουμε τον τρόπο, καλύτερα από τον καθένα. Το έχουμε κάνει άπειρες φορές στο παρελθόν, πάμε να το ξανακάνουμε και τώρα, με το ίδιο πάθος, με την ίδια οπαδική αντίληψη, με φωνή, παλμό και «πανικό»!

Μέσα στην εβδομάδα θα διαβάσουμε και θα ακούσουμε πολλά. Είναι δεδομένο. Στόχος, ο απόλυτος αποπροσανατολισμός από τους… μετρ της προπαγάνδας, για να «τσιμπήσουμε» και κάποιοι να βρουν «πάτημα» το βράδυ της Κυριακής. Εμείς, πολύ απλά, δεν θα τους κάνουμε τη χάρη! Η Λεωφόρος θα είναι όπως πρέπει και καταλαβαινόμαστε όλοι τι σημαίνει αυτό. Αυτός, άλλωστε, είναι και ο μεγάλος τους φόβος. Ένα γεμάτο «Απόστολος Νικολαϊδης», χωρίς ακρότητες, αλλά με παλμό από το πρώτο έως το τελευταίο λεπτό. Μια τέτοια Λεωφόρος θα γίνει ο απόλυτος εφιάλτης τους!

Πάμε, λοιπόν… Σκεφτόμαστε από τώρα την Κυριακή και είμαστε έτοιμοι να δημιουργήσουμε μια έδρα, όπως μόνο εμείς ξέρουμε. Ας αρχίσουμε τις ετοιμασίες κι’ ας φτάσουμε στο απόλυτο «ξέσπασμα» στις 22 Φεβρουαρίου. «Ξέσπασμα», απόλυτα οπαδικό, με τα λαρύγγια μας να… μένουν στα τσιμέντα, με τα τύμπανα να «σπάνε» από την ένταση και τη Λεωφόρο να σείεται. Μόνο αυτό.

Τίποτε περισσότερο, που θα κάνει τους «απέναντι» να τρίβουν τα χέρια τους. Γιατί εμείς δεν είμαστε  έτσι και θα το αποδείξουμε για μια ακόμη φορά. Ως τότε, απλά ετοιμαστείτε. Ετοιμαστείτε για «κατάθεση οπαδικής ψυχής» την Κυριακή κι όλα τα υπόλοιπα έρχονται…

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ