ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Γιάνκοβιτς: «Το μεγαλύτερο μέχρι το επόμενο»

«Ήταν το μεγαλύτερο μέχρι το επόμενο». Αυτή την ατάκα του Νίκου Γκάλη χρησιμοποίησε ο Βλαδίμηρος Γιάνκοβιτς μιλώντας για το ματς με τον ΠΑΟΚ, αλλά και τους στόχου του τριφυλλιού τη φετινή σεζόν.

Γιάνκοβιτς: «Το μεγαλύτερο μέχρι το επόμενο»

Ο διεθνής φόργουορντ μίλησε για το μεγάλο ματς της Πυλαίας με το δικέφαλο, τις συζητήσεις με τους συμπαίκτες του που έγιναν για την απόφαση του ΑΣΕΑΔ, αλλά και για τη συνέχεια των υποχρεώσεων στην Euroleague.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην εφημερίδα «Αγορά»:

Για το αν το μεγαλύτερο καλάθι στην καριέρα του ήταν το τρίποντο με τον ΠΑΟΚ:

«Ήταν το μεγαλύτερο μέχρι το επόμενο. Ξέρω, αυτή την ατάκα είχε πει ο Νίκος Γκάλης και δεν διεκδικώ την πατρότητά της. Όμως, είναι ενδεικτική την νοοτροπίας που πρέπει να έχει ένας αθλητής. Να είναι πάντα έτοιμος, να θέτει υψηλούς στόχους, να πιστεύει στον εαυτό του και την ομάδα του. Η νίκη είναι προϊόν ομαδικής δουλειάς. Για να βρεθώ ελεύθερος και να σουτάρω δούλεψε καλά το τεχνικό τιμ, που μας έδειξε τον δρόμο. Δούλεψαν καλά και οι τέσσερις συμπαίκτες μου ώστε να βρω χώρο και χρόνο για να σουτάρω. Είμαι πάντα έτοιμος, πιστεύω στον εαυτό μου και η εμπιστοσύνη που μου δείχνουν οι προπονητής, οι συμπαίκτες μου και ο κόσμος μου δίνει ακόμα περισσότερη αυτοπεποίθηση».

Θορυβώδες χτύπημα Γιαννακόπουλου για Ναν!
Θορυβώδες χτύπημα Γιαννακόπουλου για Ναν! 28.078 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για τις συζητήσεις μεταξύ των παικτών μέχρι την απόφαση του ΑΣΕΑΔ:

«Το ότι οι αγώνες πρέπει να κρίνονται στο παρκέ είναι κάτι που δεν αμφισβητεί κανείς. Οι αθλητές ιδρώνουν, κοπιάζουν και δεν πρέπει να κρίνονται οι αγώνες στις δικαστικές αίθουσες. Σε όλο αυτό το διάστημα που αναφέρατε, εμείς είχαμε πίστη ότι θα θριαμβεύσει το δίκαιο. Είχαμε εμπιστοσύνη στη διοίκηση ότι θα έκανε τα πάντα για να αποδείξει το… αυτονόητο! Δεν προλαβαίνεις, όμως, να συζητήσεις και πολλά. Οι υποχρεώσεις είναι πολλές και συνεχόμενες. Τέλος καλό, όλα καλά… Ήταν δίκαιο αυτό που έγινε».

Για τον τίτλο του Κυπέλλου:

«Από το… restart του καλοκαιριού του 2012 ο Παναθηναϊκός μετρά τέσσερις τίτλους και αυτό αποδεικνύει ότι η συγκεκριμένη ομάδα έχει βαθιές ρίζες και τεχνογνωσία, μαζί με βαριά φανέλα. Αυτή η περίοδος μπορεί να ήταν δύσκολη, αλλά έχει φέρει τίτλους. Στόχος μας είναι να δώσουμε τα πάντα ώστε να φέρουμε και άλλους, όπως και να τους βοηθήσουμε ώστε να εξελιχθεί το πλάνο. Όσο για τα φαβορί, αυτά πάντα αποδεικνύονται μέσα στο γήπεδο. Εμείς έτσι σκεφτόμαστε, έχοντας απόλυτο σεβασμό σε όλους τους αντιπάλους μας».

Για την Euroleague:

«Παιχνίδι με παιχνίδι, προπόνηση με προπόνηση να γινόμαστε καλύτεροι. Να μπαίνουμε μέσα στο γήπεδο αποφασισμένοι να δώσουμε το 100%… Είναι απαράδεκτο να μην προσπαθείς. Πρέπει να έχουμε υψηλό κίνητρο, αυτοπεποίθηση και ηρεμία. Θα δούμε που θα φτάσουμε».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...