ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ακαδημίες

Ήττα για τους Νέους

Η Κ20 του Παναθηναϊκού ηττήθηκε με 3-1 από την αντίστοιχη του Ατρομήτου, με την ομάδα του Περιστερίου να παίρνει μία δίκαιη νίκη και να ανεβαίνει στην κορυφή της βαθμολογίας.

Ήττα για τους Νέους

Το γρήγορο γκολ του Ατρομήτου μόλις στο 3ο λεπτό με τον Λημνιό έπαιξε τον ρόλο του για την εξέλιξη του αγώνα, ενώ το 2-0 ήρθε από τον Παπασπύρο με την έναρξη του δευτέρου μέρους.

Ο Παναθηναϊκός δεν μπορούσε να απαντήσει και η ήττα από την ομάδα του Περιστερίου «σφραγίστηκε» στο 75 λεπτό, με τον Παναγιωτόπουλο να κάνει το 3-0.

Ο Τζανουλίνος διαμόρφωσε το τελικό σκορ της αναμέτρησης με το τέρμα του να σημειώνεται στο 89′.

Ατρόμητος: Θεοδωράκης, Κατράνης, Μωραϊτης, Γιαταγανάκης, Τζιτζικαλάκης, Λημνιός  (78’ Λαζαρίδης), Νάτσος, Παπασπύρος (78’ Βλάχος), Μπαστακός (69’ Παναγιωτόπουλος), Τσατσόπουλος, Ρεγκάκος.

Παναθηναϊκός: Κότσαρης, Ξηρός, Μυρθιανός, Αθανασόπουλος, Ζούλης, Μπαλατσούρας, Τζανουλίνος, Αγγελόπουλος Β’, Αγγελόπουλος Γ’, Παπανικολάου, Λάμπρου.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...

READ MORE