ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Παρασκήνια

Συναγερμός για σύρραξη

Συναγερμός σήμανε στο Παπαστράτειο, μετά την άφιξη των φίλων του Παναθηναϊκού για να παρακολουθήσουν από κοντά τον αγώνα με τον Εθνικό, για την Α1 πόλο ανδρών.

Συναγερμός για σύρραξη

Περίπου 200 φίλοι του «τριφυλλιού» βρέθηκαν στο κολυμβητήριο του Πειραιά και αμέσως σήμανε συναργερμός στις αστυνομικές δυνάμεις, για τυχόν παρουσία και οπαδών του Ολυμπιακού από τις γύρω περιοχές.

Οι φίλοι του Παναθηναϊκού, όπως φαίνεται δεν προκάλεσαν στην διάρκεια του αγώνα με την συμπεριφορά τους, αλλά η παρουσία τους είχε γίνει ήδη γνωστή στους οπαδούς του Ολυμπιακού, που μαζεύτηκαν έξω από το κολυμβητήριο και τα γύρω στενά.

Η επέμβαση της αστυνομίας με δύο διμοιρίες ήταν άμεση, ενώ οι φίλοι του «τριφυλλιού» ήταν μέχρι τις 23.00 περίπου ακόμα μέσα στο κολυμβητήριο, με εντολή της αστυνομίας.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...

READ MORE