ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Καμία ανησυχία για Γκονζάλες

Δεν ανησυχούν στον Παναθηναϊκό για την προσφυγή του Έκι Γκονζάλες, ο οποίος ζητάει 1,2 εκατ. ευρώ. Οι «πράσινοι» είναι ενήμεροι και έχουν κάνει τις απαραίτητες ενέργειες.

Καμία ανησυχία για Γκονζάλες

Σύμφωνα με δημοσίευμα, η Παγκόσμια ποδοσφαιρική ομοσπονδία, ενημέρωσε το «τριφύλλι», ότι ο Εζεκιέλ Γκονζάλες κέρδισε την σε βάρος του προσφυγή και του επιδικάστηκε το ποσό του 1,2 εκατ. ευρώ συνολικά.

Άνθρωποι της «πράσινης» ΠΑΕ τονίζουν, πως δεν υπάρχει ιδιαίτερος λόγος ανησυχίας, καθώς έχουν ασκήσει έφεση και περιμένουν τα πράγματα να πάρουν το δρόμο τους.

Υπενθυμίζεται ότι ο Αργεντίνος ποδοσφαιριστής που από αποχώρησε από το τριφύλλι το 2008, ζητούσε ένα ποσό γύρω στις 800.000 ευρώ (μέρος συμβολαίου), υπόθεση την οποία κέρδισε ο Παναθηναϊκός και η τότε διοίκησή του, στην επιτροπή επίλυσης οικονομικών διαφορών της ΕΠΟ.

«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα
«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα 69.741 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...