ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Λάσο: «Ολοκληρωμένη ομάδα ο Παναθηναϊκός»

Για την αναμέτρηση με το «τριφύλλι» αναφέρθηκε ο προπονητής της Ρεάλ, Πάμπλο Λάσο και μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Παναθηναϊκό, αλλά και για τα σημεία εκείνα που θα κρίνουν το ματς.

Λάσο: «Ολοκληρωμένη ομάδα ο Παναθηναϊκός»

Ο Ισπανός τεχνικός τόνισε πως η ομάδα του, αν και έχει εξασφαλίσει την πρόκριση θέλει και τη νίκη, ώστε να διασφαλίσει το πλεονέκτημα της έδρας της για την συνέχεια στη διοργάνωση.

«O πρώτος στόχος ήταν να προκριθούμε και τώρα πρέπει να προχωρήσουμε στους επόμενους. Θα προσπαθήσουμε να εξασφαλίσουμε το πλεονέκτημα έδρας για την επόμενη φάση. Χρειαζόμαστε δυο νίκες και μένουν τέσσερις αγώνες για να το πετύχουμε. Είμαστε προετοιμασμένοι καλά, αλλά ταξιδεύουμε σε μια πολύ δύσκολη έδρα, απέναντι σε μια πολύ έμπειρη ομάδα», ήταν η αρχική του τοποθέτηση.

Παράλληλα σχολίασε και την πληρότητα του ρόστερ των «πρασίνων», λέγοντας χαρακτηριστικά:

«Ο Παναθηναϊκός είναι μια πολύ ολοκληρωμένη ομάδα. Στην περιφέρεια έχουν πληθώρα παικτών, όπως ο Διαμαντίδης που μπορεί να ελέγξει το ρυθμό του αγώνα και καλούς σουτέρ, όπως οι Παππάς, Σλότερ, Μπλουμς και Γιάνκοβιτς. Στη ρακέτα έχουν έμπειρους παίκτες, όπως ο Γκιστ, ο Φώτσης κι ο Μπατίστα».

Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!»
Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!» 43.068 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ενώ αναφέρθηκε και στην ατμόσφαιρα που δημιουργούν οι φίλοι του «τριφυλλιού» στην έδρα τους.

«Στο γήπεδο τους παίζουν καλύτερα και δημιουργείται μια εξαιρετική ατμόσφαιρα. Οι φίλαθλοι στηρίζουν την ομάδα, αλλά εμείς πρέπει να μην αποδιοργανωθούμε από αυτό και να μπορέσουμε να συγκεντρωθούμε στο να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι.  Ο Παναθηναϊκός πρέπει να κάνει λίγα πράγματα ακόμη, ώστε να προκριθεί. Είναι, όμως, μια τεράστια ομάδα της Ευρώπης και για να τιμήσουν την παράδοση του συλλόγου, πρέπει να κυνηγούν πάντα τις νίκες».

Καταλήγοντας ο Πάμπλο Λάσο, μίλησε και για την εικόνα που θα παρουσιάσει η ομάδα του στο γήπεδο λέγοντας.

«Δεν πρέπει να τους αφήσουμε να βρουν ρυθμό από το τρίποντο, γιατί έχουν παίκτες που εκτελούν με άνεση. Είναι σημαντικό να εμφανιστούμε καλοί αμυντικά και να το χρησιμοποιήσουμε ως βάση για να χτίσουμε πάνω της το υπόλοιπο παιχνίδι μας.  Έγιναν οι απαραίτητες εξετάσεις στον Αγιόν και δεν υπάρχει κάτι σοβαρό. Ο Ρίβερς επιστρέφει κι ο Ροντρίγκεθ ξεκίνησε προπονήσεις. Θεωρητικά, και οι 13 παίκτες είναι διαθέσιμοι».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...