ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Αναχώρησε για τη Σουηδία ο Μπεργκ

Ο Μάρκους Μπεργκ, αναχώρησε μετά την προπόνηση του Σαββάτου για τη Σουηδία, όπου θα συμπεριληφθεί στην αποστολή της Εθνικής ομάδας της χώρας του.

Αναχώρησε για τη Σουηδία ο Μπεργκ

Ο Μάρκους Μπεργκ όπως ο Βαλμίρ Μπερίσα μετά την προπόνηση του Σαββάτου, έφυγαν για την πατρίδα τους, καθώς κλήθηκαν να ενσωματωθούν στα αντιπροσωπευτικά συγκροτήματα της χώρας τους.

Ο Μπεργκ θα ενισχύσει τις προσπάθειες της Σουηδίας για το ματς των προκριματικών για το Euro του 2016, κόντρα στη Μολδαβία, αλλά και για το διεθνές φιλικό ματς με το Ιράν.

Παράλληλα και ο έτερος Σουηδός επιθετικός του τριφυλλιού, Βαλμίρ Μπερίσα, θα ενισχύσει τις αγωνιστικές προσπάθειες της Κ21 της χώρας του.

Mπερνάρ:  «Θέλω να επιστρέψω σπίτι μου, αλλά πρώτα θέλω το πρωτάθλημα με τον Παναθηναϊκό»
Mπερνάρ: «Θέλω να επιστρέψω σπίτι μου, αλλά πρώτα θέλω το πρωτάθλημα με τον Παναθηναϊκό» 10.201 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...