ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

«Παίξαμε όπως έπρεπε…»

Ο προπονητής της ομάδας πόλο του Παναθηναϊκού, Κώστας Λούδης, τόνισε μετά τη νίκη επί της Χίου, πως οι παίκτες του έπαιξαν όπως έπρεπε, ενώ για την 2η θέση ανέφερε πως παραμένει στόχος των «πράσινων».

«Παίξαμε όπως έπρεπε…»

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Κώστα Λούδη στην «Πράσινη»:

«Ήταν ένα δύσκολο ματς με δεδομένο ότι προερχόμασταν από δύο ήττες και η ομάδα έπρεπε να ανακάμψει άμεσα. Είχαμε να κάνουμε με έναν επικίνδυνο αντίπαλο, τη Χίο, η οποία ψάχνει βαθμούς. Προερχόταν από μια μεγάλης έκτασης νίκη με το Παλαιό Φάληρο. Έπρεπε λοιπόν να είμαστε συγκεντρωμένοι από την αρχή ώστε να μπορέσουμε να φτάσουμε στη νίκη. Χθες  τα παιδιά έπαιξαν όπως έπρεπε. Με πολύ ένταση, πάθος, συγκέντρωση απ’ την αρχή στην άμυνα. Καταφέραμε να χτίσουμε μια διαφορά απ’ το ξεκίνημα του ματς και φτάσαμε στο στόχο μας».

Για τον στόχο της δεύτερης θέσης και αν παραμένει:

Παναθηναϊκός: Κυριάρχησε και πήρε προβάδισμα πρόκρισης!
Παναθηναϊκός: Κυριάρχησε και πήρε προβάδισμα πρόκρισης! 1.120 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

«Ναι, παραμένει. Πρωταρχικός στόχος είναι να κρατήσουμε την τρίτη θέση κι ας έχουμε το μειονέκτημα έναντι του Εθνικού. Στόχος είναι να κάνουμε τέσσερις νίκες, στα επόμενα τέσσερα ματς μέχρι το τέλος του Πρωταθλήματος, υπάρχουν επικίνδυνα παιχνίδια, θέλει συγκέντρωση, προσοχή, να τελειώσει η κανονική διάρκεια, να δούμε που βρισκόμαστε κι από κει και πέρα να επικεντρωθούμε στα πλέι οφ».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...