ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Μπλουμς: «Είχαν την τύχη μαζί τους»

Ο Γιάνις Μπλουμς σε δηλώσεις του τόνισε ότι ο Παναθηναϊκός ήταν άτυχος στην σημερινή αναμέτρηση.

Μπλουμς: «Είχαν την τύχη μαζί τους»

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Η Άλμπα παίζει σκληρό μπάσκετ για 40 λεπτά, είτε βρίσκεται πίσω στο σκορ είτε προηγείται. Ήμασταν μπροστά με αρκετούς πόντους δυο φορές αλλά χάσαμε τη διαφορά. Ειδικά στο τελευταίο δεκάλεπτο δεν ξεκινήσαμε καλά. Ισοφάρισαν το παιχνίδι και δεν ήμασταν τυχεροί, η τύχη ήταν μαζί τους. Έπαιξαν καλύτερα το physicalgame και νίκησαν».

Για το τρίποντο του Σλότερ στο τέλος: «Ο Έι Τζέι σούταρε καλά σήμερα. Μπορούσα να πάρω το σουτ, είδα όμως ότι ήταν ελεύθερος και του έδωσα πάσα. Το πρωί σουτάρεις καλά, το βράδυ μπορεί να αστοχήσεις. Έτσι πάει. Αν νικήσουμε στο Βελιγράδι όλα θα πάνε καλά».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...