ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Βόλεϊ

Ανδρεόπουλος: «Εκπληκτικά πράγματα ο Θανάσης»

Στον Θανάση Πρωτοψάλτη, αναφέρθηκε ο Δημήτρης Ανδρεόπουλος, μετά το φινάλε της νικηφόρας αναμέτρησης με τον ΠΑΟΚ.

Ανδρεόπουλος: «Εκπληκτικά πράγματα ο Θανάσης»

Κρατώντας αγκαλιά τον Θανάση Πρωτοψάλτη, ο Δημήτρης Ανδρεόπουλος μετά το τέλος του ματς μίλησε στη Nova, και χαρακτήρισε το νεαρό ακραίο ως τον άνθρωπο που θα κρατήσει στις πλάτες του το τριφύλλι τα επόμενα χρόνια.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για τον Πρωτοψάλτη:

«Ο Θανάσης είναι γιός μου. Κάνει εκπληκτικά πράγματα, είναι μεγάλος παίκτης, είναι Παναθηναϊκός, θα μείνει εδώ για πολλά χρόνια και θα κουβαλήσει τον Παναθηναϊκό στις πλάτες του».

Σε εκείνο το σημείο ο Πρωτοψάλτης τόνισε: 

«Είναι μεγάλη τιμή μου που αυτά τα λόγια έρχονται από μια μεγάλη σημαία του Παναθηναϊκού».

Παναθηναϊκός: Κυριάρχησε και πήρε προβάδισμα πρόκρισης!
Παναθηναϊκός: Κυριάρχησε και πήρε προβάδισμα πρόκρισης! 1.070 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για το αν ο Παναθηναϊκός είναι… καβάλα στο άλογο, ο Ανδρεόπουλος είπε:

«Δεν είμαστε καβάλα στ’ άλογο. Είναι μια πολύ δύσκολη σειρά. Συνεχίζουμε συγκεντρωμένοι για την Πέμπτη. Δεν έχει τελειώσει τίποτα, έχει δρόμο ακόμη. Ευχαριστούμε αυτές τις ομάδες για τρία εξαιρετικά παιχνίδια έως τώρα».

Για την ισοφάριση σε 2-2:

«Δεν ελέγξαμε γρήγορα το τρίτο σετ, το ματς έγινε επιθετικό και αυτό δεν βολεύει το δικό μας στιλ παιχνιδιού. Μας έφερε νευρικότητα μέχρι και τους πρώτους πόντους του πέμπτου σετ. Εκεί ο Πρωτοψάλτης το άλλαξε αυτό. Ηρέμησε το παιχνίδι και πήραμε τη νίκη».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...