ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Κόνιαρης…ο τέταρτος (pics)

Ο Αντώνης Κόνιαρης έγινε ο τέταρτος παίκτης του Παναθηναϊκού που επισκέφτηκε χθες (14/4) το απόγευμα στο Κατάστημα Κράτησης Ανηλίκων Κορίνθου.

Κόνιαρης...ο τέταρτος (pics)

Ο νεαρός άσος του «τριφυλλιού» στο πλαίσιο του προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της Euroleague «One Team» – Basketball is Everywhere, στο οποίο συμμετέχει η ΚΑΕ Παναθηναϊκός, επισκέφτηκε το απόγευμα της Τρίτης το Κατάστημα Κράτησης Ανηλίκων Κορίνθου.

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου της ΚΑΕ Παναθηναϊκός:

Το πρόγραμμα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της Euroleague «One Team» – Basketball is Everywhere, στο οποίο συμμετέχει η ΚΑΕ Παναθηναϊκός, συνεχίστηκε χθες (14/4) το απόγευμα στο Κατάστημα Κράτησης Ανηλίκων Κορίνθου.

Ο Αντώνης Κόνιαρης διαδέχθηκε τους Γιώργο Διαμαντάκο, Μιχάλη Λούντζη και Γιώργο Παπαγιάννη και έγινε έτσι ο τέταρτος «πρεσβευτής» του προγράμματος «Basketball is everywhere». Ο 17άχρονος γκαρντ του Παναθηναϊκού βρέθηκε στην Κόρινθο, έπαιξε μπάσκετ με τους ανήλικους κρατούμενους (ηλικίας 15-18 ετών) του Καταστήματος, αλλά κυρίως πέρασε τα μηνύματα της συνεργασίας και της ομαδικότητας. Οι νεαροί κρατούμενοι του Καταστήματος συμμετείχαν με προθυμία στο πρόγραμμα κι ανανέωσαν το ραντεβού με την ομάδα για την επόμενη εβδομάδα.

Εξωπραγματική πρόταση σε Λάρκιν: Τρία εκατομμύρια ετησίως
Εξωπραγματική πρόταση σε Λάρκιν: Τρία εκατομμύρια ετησίως 49.742 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

«Πρόκειται για ένα σπουδαίο πρόγραμμα κοινωνικής ευθύνης και αισθάνομαι τιμή και υπερηφάνεια που συμμετείχα σε αυτό μαζί με την ομάδα μου. Χάρηκα που έπαιξα με τα παιδιά και μίλησα μαζί τους», τόνισε ο Αντώνης Κόνιαρης και συνέχισε: «Θεωρώ πως και οι δύο πλευρές κερδίζουν μέσα από αυτό το πρόγραμμα. Τα παιδιά γιατί περνούν κάποιες ευχάριστες ώρες και ξεφεύγουν από την καθημερινότητά τους, λαμβάνοντας παράλληλα τα μηνύματα που διέπουν τον αθλητισμό, όπως είναι η ομαδικότητα και η επιμονή για την επίτευξη του στόχου, ενώ και εμείς, οι παίκτες, γινόμαστε πλουσιότεροι σε εμπειρίες. Αντιλαμβανόμαστε με τον καλύτερο τρόπο πως είναι σημαντικό να είμαστε δίπλα στους συνανθρώπους μας που το έχουν μεγάλη ανάγκη».

Να υπενθυμίσουμε πως το πρόγραμμα «Basketball is Everywhere» ο Παναθηναϊκός θα συμμετάσχει με 7 παίκτες στις 8 εβδομάδες που θα διαρκέσει. Μέσα από αυτό η ΚΑΕ Παναθηναϊκός επιβραβεύει την κοινωνική ευαισθησία, την αξία της συνεργασίας και περνά πολύπλευρα κοινωνικά μηνύματα.

Image (1)
Image (2)
Image (3)
Image (4)
Image (5)
Image (6)
Image

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.