ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Βόλεϊ

Πανταλέων: «Δεν θα παίξει ρόλο η έδρα»

Ο Σωτήρης Πανταλέων στάθηκε στο χαμένο δεύτερο σετ που έκρινε σε μεγάλο βαθμό την αναμέτρηση και δήλωσε αισιόδοξος για το τελευταίο παιχνίδι της σειράς των ημιτελικών στην Πυλαία.

Πανταλέων: «Δεν θα παίξει ρόλο η έδρα»

Ο αρχηγός του Παναθηναϊκού μετά την ήττα με 0-3 μέσα στην Κυψέλη και την ισοφάριση της σειράς σε 2-2 από τον ΠΑΟΚ, τόνισε πως η ομάδα της Θεσσαλονίκης με την απόδοση της πήρε την νίκη και πρόσθεσε πως οι «πράσινοι» μπορούν και πάλι να πάρουν πρόκριση μέσα στην Πυλαία.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Δυστυχώς στο τρίτο σετ δεν μπορούσαμε να επιστρέψουμε. Η ομάδα πάλεψε πάρα πολύ για δύο σετ. Κομβικό σημείο το δεύτερο που θα μπορούσαμε να το έχουμε πάρει. Μην ξεχνάμε ότι έχουμε απέναντί μας μία ομάδα με παίκτες παγκοσμίου κλάσεως. Πρέπει να κάνεις πάρα πολύ μεγάλη προσπάθεια. Έχει τρομερή ομάδα ο  ΠΑΟΚ με παίκτες όπως ο Γκόμες, ο Χιμένες. Είναι επιτυχία ότι τους κοντράρουμε και τους έχουμε φτάσει στο 2-2.

Τώρα είναι ένα ματς, δεν παίζει ρόλο η έδρα, ξανακερδίσαμε στην Πυλαία. Η ποιότητα και η απόδοση των ομάδων είναι σε πολύ υψηλά επίπεδα. Θα είναι ένα δυνατό παιχνίδι όπως τα υπόλοιπα, θα δούμε. Δεν μπορώ να πω ότι έλλειπε κάτι. Έπαιξε ο ΠΑΟΚ πολύ καλά στην τακτική και στα μπλοκ, ενώ ήταν και πολύ δυνατός στο σέρβις. Δεν μπορώ να εντοπίσω κάτι που έλλειπε από εμάς. Το ματς κρίθηκε στην πολύ καλή απόδοση του ΠΑΟΚ».

Μερική εκκένωση στο «Μ. Μερκούρη» μετά από ρήψη αντικειμένου που χτύπησε  άνθρωπο του Τριφυλλιού!
Μερική εκκένωση στο «Μ. Μερκούρη» μετά από ρήψη αντικειμένου που χτύπησε άνθρωπο του Τριφυλλιού! 518 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.