ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Βόλεϊ

«Ο Παναθηναϊκός επέστρεψε»

Ο Θανάσης Πρωτοψάλτης μιλάει στο panathinaikos24.gr για τη μεγάλη επιστροφή του «τριφυλλιού», τις «μάχες» με τον ΠΑΟΚ, το μέλλον της ομάδας και το δικό του, αλλά και τη Θύρα 13.

«Ο Παναθηναϊκός επέστρεψε»

Ενας από τους στυλοβάτες της φετινής προσπάθειας και, κατά γενική ομολογία, υπέρβασης του τμήματος βόλεϊ ανδρών του Παναθηναϊκού εξηγεί την αλλαγή φιλοσοφίας της ομάδας, τη δουλειά που συνεχίζεται, ενώ μιλάει και για το επόμενο παιχνίδι στη Θεσσαλονίκη, απέναντι στον ΠΑΟΚ για τα ημιτελικά της volley league, αλλά και τη συνέχεια.

Διαβάστε τις αποκλειστικές δηλώσεις του Θανάση Πρωτοψάλτη στο panathinaikos24.gr

Δυο λόγια για το παιχνίδι. Που πιστεύεις ότι κρίθηκε;

«Ο ΠΑΟΚ έχει αποδείξει ότι είναι μια πολύ καλή ομάδα. Είναι πιο έμπειρη από εμάς. Δυστυχώς, στο παιχνίδι εμάς μας βγήκε και η κούραση, δεν ήμασταν συγκεντρωμένοι όσο έπρεπε. Παραδοθήκαμε κάποια στιγμή, αλλά πρέπει να προχωρήσουμε. Δεν τα καταφέραμε»

Κούραση ήταν και το άδειασμα μετά το δεύτερο σετ;

«Μας βγήκε όλη η κούραση των πλέι οφ. Δυστυχώς, δεν καταφέραμε να κάνουμε αυτό που θέλουμε. Μένει άλλο ένα παιχνίδι. Άλλος ένας τελικός για εμάς. Θα παλέψουμε για να νικήσουμε στη Θεσσαλονίκη. Αυτή η ομάδα πάντα παλεύει και το έχει αποδείξει. Πάμε για μάχη κι ότι βγει…».

Μερική εκκένωση στο «Μ. Μερκούρη» μετά από ρήψη αντικειμένου που χτύπησε  άνθρωπο του Τριφυλλιού!
Μερική εκκένωση στο «Μ. Μερκούρη» μετά από ρήψη αντικειμένου που χτύπησε άνθρωπο του Τριφυλλιού! 508 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Χάθηκε η μάχη, όχι ο πόλεμος. Με τι μυαλό θα πάει ο Παναθηναϊκός στη Θεσσαλονίκη;

«Ο Παναθηναϊκός, πλέον, έμαθε να παίζει για να νικάει. Αυτή είναι η φιλοσοφία του. Παίζουμε και δίνουμε μάχη για τη νίκη. Η ήττα μας στενοχωρεί, αλλά αν αυτή έρχεται κι εμείς έχουμε παίξει καλά, είναι εντάξει. Το θέμα είναι να παλεύουμε και να δείχνουμε τι σημαίνει Παναθηναϊκός. Κι όπως έχετε δει, ο Παναθηναϊκός επέστρεψε και θα συνεχίσει».

Θανάση, ο κόσμος του Παναθηναϊκού ήταν καταπληκτικός και ήταν συγκλονιστική η παρουσία του, ακόμη κι όταν το παιχνίδι είχε χαθεί…

«Ο, τι και να πω είναι λίγο. Αυτό είναι το μεγαλείο του κόσμου του Παναθηναϊκού. Φυσικά, δεν είναι η πρώτη φορά. Εγώ ήμουν και παλιότερα εδώ και ο κόσμος ήταν δίπλα μας, στα πλέι άουτ και ακόμη τόσο πωρωμένος. Αυτό δεν υπάρχει πουθενά αλλού. Μόνο εδώ. Αυτός κράτησε τον Παναθηναϊκό και θα τον κρατήσει πολύ ψηλά. Πιστέψτε με, αυτός ο κόσμος δεν υπάρχει πουθενά αλλού και σε κανέναν άλλον σύλλογο. Τους ευχαριστούμε και είμαι σίγουρος ότι θα συνεχίσουν να μας στηρίζουν».

Η δική σου παρουσία φέτος είναι εξαιρετική και δείχνεις να ωριμάζεις ως αθλητής…

«Εγώ κάνω τη δουλειά μου και συνεχίζω να δουλεύω για να γίνομαι καλύτερος. Οσο με βοηθάει η ομάδα, τόσο καλύτερος θα γίνομαι  κι εγώ. Το θέμα είναι ως ομάδα να λειτουργούμε καλά και όχι ο καθένας ατομικά. Δουλειά, υπομονή, πλάνο και όλα έρχονται».

Θανάση, ο Παναθηναϊκός τιμωρήθηκε με μια αγωνιστική για όσα έγιναν με τον ΠΑΟΚ, στο προηγούμενο ματς. Θες να κάνεις ένα σχόλιο για την τιμωρία;

«Πρώτη φορά είναι που τιμωρείται ο Παναθηναϊκός; Όχι! Δεν θέλω να πω περισσότερα, δεν είναι η δουλειά μου να τα σχολιάζω αυτά. Η διοίκηση  ξέρει τι να κάνει και πως θα κινηθεί. Δεν θέλω να πω περισσότερα…».

 Πάνος Καραουλάνης

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.